Tüm forum birbirine sponsor oluyo bira içeceğine roll yaptırsana ipneneyse 20 dakika var daha gelebilir maça biraz baktım hareketli ama bol şans yine de kanka
cebimden mi içiyorumTüm forum birbirine sponsor oluyo bira içeceğine roll yaptırsana ipne
Sen de var ol KralMuro başkan adamdır kendi gibi yüreğide güzeldir herkes muro başkan gibi düşünmez emeğe saygı göstermez var olasın dostum
KES YAN KIVIRMAcebimden mi içiyorumneyse dur sinerji vermeyelimde soğusun maç ben kaçıyorum gol olmasın takip etmiyorum o yüzden
En iyisi dostBeyler kuponu bozdum 2045 lira veriyor iki maçlık tek adım yapacağım gelirse arkadaşlara ulaşırım
Ulan haykırdım 🤣🤣🤣🤣Tüm forum birbirine sponsor oluyo bira içeceğine roll yaptırsana ipne
Keyfine göre brom içinden nasıl geliyorsaBeyler kuponu bozdum 2045 lira veriyor iki maçlık tek adım yapacağım gelirse arkadaşlara ulaşırım
Bol şanslar şimdiden bekliyorum dostBeyler kuponu bozdum 2045 lira veriyor iki maçlık tek adım yapacağım gelirse arkadaşlara ulaşırım
Saymana gerek kalmadı brocum kupon bozduruldu
doğru karar kanka hadi sendeyizBeyler kuponu bozdum 2045 lira veriyor iki maçlık tek adım yapacağım gelirse arkadaşlara ulaşırım
Nasipten öte yol yokBu maçta bir gol daha kesin olur artık bence.