Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kedi Eşyalara Zarar Veriyor

goddessofspace

bittim 👁️ün 🌙dın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
355
203
43
Ne kokusu sikabiliriz bro? Ayar etti beni dünden beri daha koltuk dün geldi oturmadim bile dönüyor dolaşıyor koltuğa tırnak takıyor
yukarıda bahsettiğim uzaklaştırıcı spreyler, trendyolda vs var, ama her marka çok etkili değil kimisi çok keskin kokmasına rağmen işlevsiz oluyor, ben trixie stop keep off spray tavsiye ederim

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
416
366
63
siz patik kullanıyor musunuz? kullanıyorsanız kullanmayın nolur çok zararlı çünkü, kan dolaşımını engelliyor pıhtı atmasına kadar gider sonu, ayrıca ayaktaki birşeyin varlığı psikolojik olarak çok rahatsızlık veriyor kedilere yürüyüş duruş ve davranış bozuklukları vs
Hocam veternerseniz bi tavsiye verin 1 yaşındaki tekir kediyi nasıl durdurabilriz heryeri yıkıyor ne uyuyor ne bişey gece 2den sabah 5 e kadar koşuyor uykumda gelip ısırıyor varmı bi çözümünüz😁

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,582
23,206
113
Arkadaslar 8 aylik blue point kedim var dun aldigim koltuga kafayi takti surekli gelip tirnak takiyor ayni sekilde yatak odasinada zarar veriyor nasil bi çozum bulabilirim?varmi fikiri yada tecrubesi olan.tirmalama tahtasida var ama onu kullanmiyor
Kediler haram mal sevmez onu sezmiştir

goddessofspace

bittim 👁️ün 🌙dın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
355
203
43
Hocam veternerseniz bi tavsiye verin 1 yaşındaki tekir kediyi nasıl durdurabilriz heryeri yıkıyor ne uyuyor ne bişey gece 2den sabah 5 e kadar koşuyor uykumda gelip ısırıyor varmı bi çözümünüz😁
evet veteriner hekimim ama tekir kedilere henüz çare bulamadık🥲 en vahşi kedigil içgüdüleri onlarınki, ağaca tırmanma vs taklit ediyorlar evde de perdeye tırmanarak, duşakabinin camı üstünde oturanı bile gördüm😂 kısırlaştırdıktan sonra daha sakinleşyorlar ama genel olarak mizacı bu, yanına bi arkadaş daha alırsanız ev ahalisini biraz daha rahat bırakır, kızgınlık zamanlarında calming oda kokuları var veya sakinleştirici takviyesi kullanabilirsiniz bir de enerjisi dengelenmiş mama yedirin ki kudurmasın geceleri:)

yasssuoooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,055
396
83
cins kedi deli olmuo lab hayvani sen kimden aldin kral onu 😄

Blaze8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,075
404
83
Esyalari mezara mi goturcen baba birak tirmalasin. Bende 7 kedi var evdeki esyalari istedikleri gibi kullaniyolar bana verdikleri huzur yeter

goddessofspace

bittim 👁️ün 🌙dın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
355
203
43
14 sene benle olan kedim iran tekir mix ti gerçek bir kedinin varlığı evde hissediliyordu 🥹 scottish britishler maalesef laboratuar ırklar, genetikleri de değişik bu yüzden, 3 scottish 1 britishim var şuan ne bir bardak devirdiler ne tepelere çıkıp geziyorlar paso koltukta uyku modu, bişeyleri tırmalamasalar kedi bile diyemeyeceğim😂

Yaritza

que será, será
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
656
147
43
Koltuklara koruyucu serin misafiriniz gelince kaldırıp kediyi de belirli bir odada tutarsınız.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Esyalari mezara mi goturcen baba birak tirmalasin. Bende 7 kedi var evdeki esyalari istedikleri gibi kullaniyolar bana verdikleri huzur yeter
O demek ? Kediyi mezarami gorutucem napiyim birakiyim 25k verdiğim koltuğu parcalasinmi? Çözüm bulmaya çalışıyoruz gördüğün gibi bı fikrin yok boş yapma

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,356
11,462
113
Tırmalama tahtası var mı dayı

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
siz patik kullanıyor musunuz? kullanıyorsanız kullanmayın nolur çok zararlı çünkü, kan dolaşımını engelliyor pıhtı atmasına kadar gider sonu, ayrıca ayaktaki birşeyin varlığı psikolojik olarak çok rahatsızlık veriyor kedilere yürüyüş duruş ve davranış bozuklukları vs
Benimki tırmalama ipleri var ona alışto ama alışmadan önce bir başa başlığı ve bir koltuk çöp oldu özellikle deri kısımlarını mahvettiler

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,670
1,136
113
Dostum bunun bir sürü nedeni var dişi mi erkekmi kızandamı bu kedi sonra zarar verdiği zaman kediyi korkut kız bir kaç defa yapabiliyorsan elini ağzından parmağınla bir kere bastır yaptiği zaman ama dedim gibi canını acıtmadan yapabilirsin ve bir diğer öneride zarar verdigi yeri kapat sakla bi şekil 4 5 gün uğramasın oraya

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Dostum bunun bir sürü nedeni var dişi mi erkekmi kızandamı bu kedi sonra zarar verdiği zaman kediyi korkut kız bir kaç defa yapabiliyorsan elini ağzından parmağınla bir kere bastır yaptiği zaman ama dedim gibi canını acıtmadan yapabilirsin ve bir diğer öneride zarar verdigi yeri kapat sakla bi şekil 4 5 gün uğramasın oraya
Bunun kızanla alakası yok tırmalama refleksi dişiler erkeklere oranla%60 %80 daha fazla yapar

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Hocam sen o cinsten bile şikayet ediyorsan gel bide benim tekir kediyi gör perdenin üstüne kadar çıkıyor. Dün gece banyoda dolaba zıplamış gece gün güm sesiyle yataktan fırladm deprem zannettm anasnı s…. Gece 3 te dolabın😀
Nasıl bi çözüm bulursun bilmiyorum ama sokaga atma fikrin var çıkar aklından attıgın gün ölür o sokakta aman diyim dostum
Kardeş sokağa atma fikrim falan yok 10k verip aldım ben onu çocuklar çok istiyorlardı ve çok düşkünler sigaram olmasa benden masraflı sürekli masrafı çıkıyor tırmalama tahtası ilacı aşısı maması ödül maması falan bayağı masraflı ama sıkıntı deil.sadece çözüm bulmaya çalışıyorum olay o