- 54,567
- 26,182
- 113
Harbiden ha niye eklenmiyor bu@Muroo1988 lan neymis bu dipbet denen site kandirildik resmen
Harbiden ha niye eklenmiyor bu@Muroo1988 lan neymis bu dipbet denen site kandirildik resmen
Bir de üye olduk boşunaHarbiden ha niye eklenmiyor bu
Uye topluyorlar iste bizim gibi salaklarda inanip uye oluyorBir de üye olduk boşuna
Admine yazdın admin ne dediUye topluyorlar iste bizim gibi salaklarda inanip uye oluyor
Eklenecek diyorda ben dipbete sinir oldum bi kereAdmine yazdın admin ne dedi
Ben de uyuz oldum zaten dünden beri bu nedir ya iki kişi varız Çok mu zor yani iki kişiye o bonusu eklemekEklenecek diyorda ben dipbete sinir oldum bi kere
Ben şuan kopyala yapıştır yapıyorum reis akbanka benim kod ile üye olan olursa 250 chip para geliyor bana onuda marketten gidip paraya çevirecem üye olanada 75 TL aticam valla@Salobalo12 sana sözüm yok zaten dibi görmüşsün işin zor
Roll yap kanka kimseye atmaBen şuan kopyala yapıştır yapıyorum reis akbanka benim kod ile üye olan olursa 250 chip para geliyor bana onuda marketten gidip paraya çevirecem üye olanada 75 TL aticam valla
Kuponu at takipleyeleimBen şuan kopyala yapıştır yapıyorum reis akbanka benim kod ile üye olan olursa 250 chip para geliyor bana onuda marketten gidip paraya çevirecem üye olanada 75 TL aticam valla
Bulamadım üye reis bulsam zatenRoll yap kanka kimseye atma