- 10,630
- 4,695
- 113
Kaç kişi lazım sanaBulamadım üye reis bulsam zaten
Kaç kişi lazım sanaBulamadım üye reis bulsam zaten
Üye olmadi kimse reis dahaKuponu at takipleyeleim
1Kaç kişi lazım sana
@Murat4343 iki dk üye ol sonra da roll acar belki arkadaş dağıtıma gerek yok kupon takipleriz
Uyan ey güzel gözlüm gafletten uyan
Reis Akbank mobili indireceksiniz akbankli olmak istiyorum diyeceksiniz sonra referans kodu yerine benim kodu gireceksiniz 1 kişiye 250 chip para 4 kişiye 1000 TL chip para onuda ben gidip şok marketten sigara Alicam 10 paket götürüp bakkala 2 lira eksiğine vericem roll parası çıkacak işte@Murat4343 iki dk üye ol sonra da roll acar belki arkadaş dağıtıma gerek yok kupon takipleriz
Ben chip para derdindeyim reis sabahtan beri 1 kişi üye olmadi her yere yazdım daAkbank dolandırıcıdır
DoğruAkbank dolandırıcıdır
Murat boş boş takılıyo üye olsaydı iki dk😂Ben chip para derdindeyim reis sabahtan beri 1 kişi üye olmadi her yere yazdım da
Kimse olmaz boşa yorma kendini herkes yolunda buradaBen chip para derdindeyim reis sabahtan beri 1 kişi üye olmadi her yere yazdım da
Burda yazmadım reis zaten başka yerlerde telegram YouTube felanKimse olmaz boşa yorma kendini herkes yolunda burada
Kaymakamlıga git durumu anlat sen bro baktın hayır yok al kolanya eylem yap awBurda yazmadım reis zaten başka yerlerde telegram YouTube felan
KEndin olsana dostum😂Murat boş boş takılıyo üye olsaydı iki dk😂
Gelen geçen sana atıyor mıroo 🍌KEndin olsana dostum😂
Tm reis yaparım hayırlı günler bol kazançlar sizlere ben biraz dışarı çıkayımKaymakamlıga git durumu anlat sen bro baktın hayır yok al kolanya eylem yap aw