- 10,630
- 4,695
- 113
Bi tutturdu karı meselesi😂Kaymakamlıga git durumu anlat sen bro baktın hayır yok al kolanya eylem yap aw
Bi tutturdu karı meselesi😂Kaymakamlıga git durumu anlat sen bro baktın hayır yok al kolanya eylem yap aw
Sikma canini sen parayi bulayim senle paylascam sozTm reis yaparım hayırlı günler bol kazançlar sizlere ben biraz dışarı çıkayım
Hak ediyo 😂Gelen geçen sana atıyor mıroo 🍌
Ne zaman😅Sikma canini sen parayi bulayim senle paylascam soz
Akşam haberlere bakcam nick adını söle senin olduğunu anlıyak eylemdeTm reis yaparım hayırlı günler bol kazançlar sizlere ben biraz dışarı çıkayım
Aynen temiz hava al kankaTm reis yaparım hayırlı günler bol kazançlar sizlere ben biraz dışarı çıkayım
Yarina buyuk ihtimal olurNe zaman😅
Mezarda 😴Ne zaman😅
200 tek maçlı rollde kapanırBen 200 mesaj nasil atcam ya fark yine 200 olmus
Nasıl sıkmayım reis baksana ne hallere düştük karnım bile gurul gurul 😔Sikma canini sen parayi bulayim senle paylascam soz
Hadi insallahYarina buyuk ihtimal olur
Nasıl la yemek de mi yokNasıl sıkmayım reis baksana ne hallere düştük karnım bile gurul gurul 😔
Eglenmeyin dostumla o adamin hasıAkşam haberlere bakcam nick adını söle senin olduğunu anlıyak eylemde
Tamamdır reis bagiririm bakkal diye anlaAkşam haberlere bakcam nick adını söle senin olduğunu anlıyak eylemde
Kanka evde yemeklik bisey yok mu makara yapmıyorum bu aradaNasıl sıkmayım reis baksana ne hallere düştük karnım bile gurul gurul 😔
Atayım dolabıNasıl la yemek de mi yok
Ne oynadın kiAlın size şike
Oda iyiymiş 0.18Alın size şike