- 22,604
- 7,085
- 113
Ben uyuyorum reisler bu gecede birşey yok zaten
Tamam gardasim Allah rahatlik versin sigarani ic uyu bugunde olmedik sukur deBen uyuyorum reisler bu gecede birşey yok zaten
Napalim🥣24 saat sonra benim doğum günüm 🤭
100 lira alırım yoksa 🧐Napalim🥣
Gelip corba mi yapalim🤣🤣🤣24 saat sonra benim doğum günüm 🤭
Allah'a emanet olun reisler dikkat edin inşallah kazanırsınız birşey bulupTamam gardasim Allah rahatlik versin sigarani ic uyu bugunde olmedik sukur de
Haha sen bana 28 lira atmistin dogum gunumde bende sana 29 atcam tamam100 lira alırım yoksa 🧐
Yaw kanka dun konuştuk senle bugün ses etmiyon vala ayıp ya. Söz de verdin24 saat sonra benim doğum günüm 🤭
Selam verdik borçlu çiktik deseneToplu atarsin baskana paran olunca yoksa banlar seni borc cok biriktirme
Sen 100 atma görüşürüz herkes atacak kimle sohbetim varsaHaha sen bana 28 lira atmistin dogum gunumde bende sana 29 atcam tamam
Senİn canin sagolsun 100k para var diyodun sarhosken rulete mi bastin kasalari🤣🤣100 lira alırım yoksa 🧐
Iyi ki doğdun alkol reis24 saat sonra benim doğum günüm 🤭
Kafam güzelken herkse söz vermişim awYaw kanka dun konuştuk senle bugün ses etmiyon vala ayıp ya. Söz de verdin
Ben atarim dostum sen benim icin degerlisin biliyosunSen 100 atma görüşürüz herkes atacak kimle sohbetim varsa
Sen bana hiç atmadın ki 🙁😅Sen 100 atma görüşürüz herkes atacak kimle sohbetim varsa
Sende 100 Atacan oldu 200Iyi ki doğdun alkol reis
Olsa valla keşke sevdim seni kafa adamsın 🙁Sende 100 Atacan oldu 200
Şimdiden doğum günün kutlu olsun nice senelere dost24 saat sonra benim doğum günüm 🤭