Saol knk donecem sanaTebrikler @Kashima daim olsun
Eyvallah kanka yazarsın müsait olunca ben atmadım dmSaol knk donecem sana
Ben 500 TL yi geçen sene yolluyordum. Burda enf.hala demek kiŞimdilik😁
Hey gidi hey. Günde kaç kişiye roll actiriyordun 😁Ben 500 TL yi geçen sene yolluyordum. Burda enf.hala demek ki
Knk yapabilirime atma onun yerine birini dicem ona at
Yapabilirim dağıtım yapnayacakmi zaten agamKnk yapabilirime atma onun yerine birini dicem ona at
Dost geldi para şöyle ben tekrar iade edeyimKnk yapabilirime atma onun yerine birini dicem ona at
Bana iban atAbi hepimiz bu saatte burda isek kumar bizim için farklı yerlerde bende tasvip etmem baskasinin parasını yemeyi ama olacak ta oluyor eğer kumar ortamindaysan hoş görmek lazım bazı seyelri kumarci adamda o yaptını sonra 10 kati ile telafi eder asuruh vardı hatirlarsan kaç tane formda böyle alıp gitmisrir ama sonradan gelip 3-5 katı dağıtım yapmıştır konuya vakıf değilim sadece genelleme konuştum
Yapabilirime benim atacağım ?Knk yapabilirime atma onun yerine birini dicem ona at
Asiruh para götürdü mü bu şekildeAbi hepimiz bu saatte burda isek kumar bizim için farklı yerlerde bende tasvip etmem baskasinin parasını yemeyi ama olacak ta oluyor eğer kumar ortamindaysan hoş görmek lazım bazı seyelri kumarci adamda o yaptını sonra 10 kati ile telafi eder asuruh vardı hatirlarsan kaç tane formda böyle alıp gitmisrir ama sonradan gelip 3-5 katı dağıtım yapmıştır konuya vakıf değilim sadece genelleme konuştum
O dağıtım yapıyor , satenYapabilirime benim atacağım ?
İş karisti dost bir dk @Kashima dost bana atilmamaisini soyledin ben dagitmiyvakmiyimBana iban at
Yok ona ben attım onun yerine @tahir1603 knk besiktasa iban atYapabilirime benim atacağım ?
EvetAsiruh para götürdü mü bu şekilde
Karışmadı aga değişen bişey yok sen dagitiyonİş karisti dost bir dk @Kashima dost bana atilmamaisini soyledin ben dagitmiyvakmiyim
Bu onuda yapmadı gelip özür bile dilemedinbirde üstüne millete küfür etti konuşmalar bende kayıtlı hepsi ama boşver ben adamım diyor umarım öyledir herkes kendine yaparAbi hepimiz bu saatte burda isek kumar bizim için farklı yerlerde bende tasvip etmem baskasinin parasını yemeyi ama olacak ta oluyor eğer kumar ortamindaysan hoş görmek lazım bazı seyelri kumarci adamda o yaptını sonra 10 kati ile telafi eder asuruh vardı hatirlarsan kaç tane formda böyle alıp gitmisrir ama sonradan gelip 3-5 katı dağıtım yapmıştır konuya vakıf değilim sadece genelleme konuştum
Ona atma @tahir1603 e at. Yapabilirime attım benBana iban at