http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kashima | Kasa 10K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,111
11,265
113
Selamün aleyküm.Yetişemedik biz. Tebrikler şansın daim olsun dost

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,228
7,392
113
Daha önce bir rol parasını alıp 5 gün foruma girmedi bir maça basmış kaybetmiş ben şahit oldumuyarayim dedim gerisi size kalmış
Yanlış bilgi verme, sen osura osura uyuyordun sabah 5 e kadar roll yaptık senin şıracıların seni gazladı sigara paran olmadığı için tetikçilik yaptın, o günden sonra burda bir sen kaldın
Gün say sende gideceksin

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,345
41,279
113
Şiiii vebal ensende artık burası sizin çöplüğünüz değil filmi arka koltuklardan izleyeceksiniz.
Doğrudur dost biz yerimizide haddimizide biliriz çok şükür Devran sizin gibilerin artık yapacak bir şey yok saygı duymak lazım senin olmayım kafi yaşayamam herhalde o utançla biri gelip bana paramı niye vermedin derse kaldiramam

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,488
5,588
113
Yanlış bilgi verme, sen osura osura uyuyordun sabah 5 e kadar roll yaptık senin şıracıların seni gazladı sigara paran olmadığı için tetikçilik yaptın, o günden sonra burda bir sen kaldın
Gün say sende gideceksin
Dost sen karadenizlimiydin

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,345
41,279
113
Gün say sende gideceksin
Gideceğiz elbet ama onurumuzla serefinizle itibarimizla adamligimizla gitmek bir erdemdir kalmak istemem

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,619
12,291
113
Gün say sende gideceksin
2 dost dediğim insanlar ne oluyor 🙄🙄🙄

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...