- 48,265
- 15,719
- 113
Durun kimin kime atacagini ayarliyom takopte kalin
Daha önce bir rol parasını alıp 5 gün foruma girmedi bir maça basmış kaybetmiş ben şahit oldumuyarayim dedim gerisi size kalmışO adam Adammmmm
Şiiii vebal ensende artık burası sizin çöplüğünüz değil filmi arka koltuklardan izleyeceksiniz.Daha yaotigin bir şey dost biz gördüğünüzü soyleyelimde vebali bizden ciksin
@Kashima nin haberi varmı aga atalimmiSon beş bana atsin
Dost ilk 6 barriouz dedi son 5 bana ver benle baranwr 12 kalanı 4-5 birisi atsinDurun kimin kime atacagini ayarliyom takopte kalin
Yok dost Sinan ayarlasin öyle@Kashima nin haberi varmı aga atalimmi
Beynimi mi okudun mk😀@Yapabilirim @Beşiktaş @Lazistan08 her birine 4 kisi dusuyor biri 5 kisi dsgitsin olur mu @Kashima listeyi bolek mi
Tamamdır dost@Lazistan08
İlk 5 sende
@Beşiktaş
6-10 10 da dahil sende
@Yapabilirim
Son 6 sende
Iban atın size extra 200 fazla atacam
Benim dm kapalı @Lazistan08 atsın bana knkDurun kimin kime atacagini ayarliyom takopte kalin
Yanlış bilgi verme, sen osura osura uyuyordun sabah 5 e kadar roll yaptık senin şıracıların seni gazladı sigara paran olmadığı için tetikçilik yaptın, o günden sonra burda bir sen kaldınDaha önce bir rol parasını alıp 5 gün foruma girmedi bir maça basmış kaybetmiş ben şahit oldumuyarayim dedim gerisi size kalmış
Doğrudur dost biz yerimizide haddimizide biliriz çok şükür Devran sizin gibilerin artık yapacak bir şey yok saygı duymak lazım senin olmayım kafi yaşayamam herhalde o utançla biri gelip bana paramı niye vermedin derse kaldiramamŞiiii vebal ensende artık burası sizin çöplüğünüz değil filmi arka koltuklardan izleyeceksiniz.
Eyvallah@Lazistan08
İlk 5 sende
@Beşiktaş
6-10 10 da dahil sende
@Yapabilirim
Son 6 sende
Iban atın size extra 200 fazla atacam
Dost sen karadenizlimiydinYanlış bilgi verme, sen osura osura uyuyordun sabah 5 e kadar roll yaptık senin şıracıların seni gazladı sigara paran olmadığı için tetikçilik yaptın, o günden sonra burda bir sen kaldın
Gün say sende gideceksin
Gideceğiz elbet ama onurumuzla serefinizle itibarimizla adamligimizla gitmek bir erdemdir kalmak istememYanlış bilgi verme, sen osura osura uyuyordun sabah 5 e kadar roll yaptık senin şıracıların seni gazladı sigara paran olmadığı için tetikçilik yaptın, o günden sonra burda bir sen kaldın
Gün say sende gideceksin
2 dost dediğim insanlar ne oluyor 🙄🙄🙄Yanlış bilgi verme, sen osura osura uyuyordun sabah 5 e kadar roll yaptık senin şıracıların seni gazladı sigara paran olmadığı için tetikçilik yaptın, o günden sonra burda bir sen kaldın
Gün say sende gideceksin
Şimdilik😁Doğrudur dost biz yerimizide haddimizide biliriz çok şükür Devran sizin gibilerin artık yapacak bir şey yok saygı duymak lazım senin olmayım kafi yaşayamam herhalde o utançla biri gelip bana paramı niye vermedin derse kaldiramam