http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kashima | Kasa 10K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,345
41,279
113
Abi hepimiz bu saatte burda isek kumar bizim için farklı yerlerde bende tasvip etmem baskasinin parasını yemeyi ama olacak ta oluyor eğer kumar ortamindaysan hoş görmek lazım bazı seyelri kumarci adamda o yaptını sonra 10 kati ile telafi eder asuruh vardı hatirlarsan kaç tane formda böyle alıp gitmisrir ama sonradan gelip 3-5 katı dağıtım yapmıştır konuya vakıf değilim sadece genelleme konuştum
Bana iban at

Muhammets10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,463
1,801
113
Abi hepimiz bu saatte burda isek kumar bizim için farklı yerlerde bende tasvip etmem baskasinin parasını yemeyi ama olacak ta oluyor eğer kumar ortamindaysan hoş görmek lazım bazı seyelri kumarci adamda o yaptını sonra 10 kati ile telafi eder asuruh vardı hatirlarsan kaç tane formda böyle alıp gitmisrir ama sonradan gelip 3-5 katı dağıtım yapmıştır konuya vakıf değilim sadece genelleme konuştum
Asiruh para götürdü mü bu şekilde

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,345
41,279
113
Bu onuda yapmadı gelip özür bile dilemedinbirde üstüne millete küfür etti konuşmalar bende kayıtlı hepsi ama boşver ben adamım diyor umarım öyledir herkes kendine yapar

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,354
4,121
113
kazancin daim olsun dostum sevindim adina

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...