http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kashima | Kasa 10K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,228
7,392
113
Doğrudur dost biz yerimizide haddimizide biliriz çok şükür Devran sizin gibilerin artık yapacak bir şey yok saygı duymak lazım senin olmayım kafi yaşayamam herhalde o utançla biri gelip bana paramı niye vermedin derse kaldiramam
😂😂😂
Sen paraya tapmışsın sende maneviyat kalmamış
Senin arkandan anana bacına söverlerken ben seni destekledim ya oda benim suçum haklısın
İstediğini yaz senin hükmün bitti

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,520
12,268
113
Burası yeri değil dostlarım ikinizi de iyi tanıyorum diye düşünüyorum, burası yeşillenmis bırakın kalpler karar mısın hele ortam hiç burası ne bize kalır ne de başkana gün olup herkes gidecek bu devrandan, gideceğiz gerek yok

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,297
41,205
113
Burası yeri değil dostlarım ikinizi de iyi tanıyorum diye düşünüyorum, burası yeşillenmis bırakın kalpler karar mısın hele ortam hiç burası ne bize kalır ne de başkana gün olup herkes gidecek bu devrandan, gideceğiz gerek yok
Bas tacisin dost ya ben öyle insanları sevemiyorum üç beş kuruş için ne gerek var milletin parasını yiyeceksin hayır onada kalmıyor zaten götürüp kupona basıp kaybediyor para bu bugün var yarın yok adamlık başka sey

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,488
5,588
113
Bas tacisin dost ya ben öyle insanları sevemiyorum üç beş kuruş için ne gerek var milletin parasını yiyeceksin hayır onada kalmıyor zaten götürüp kupona basıp kaybediyor para bu bugün var yarın yok adamlık başka sey
Abi hepimiz bu saatte burda isek kumar bizim için farklı yerlerde bende tasvip etmem baskasinin parasını yemeyi ama olacak ta oluyor eğer kumar ortamindaysan hoş görmek lazım bazı seyelri kumarci adamda o yaptını sonra 10 kati ile telafi eder asuruh vardı hatirlarsan kaç tane formda böyle alıp gitmisrir ama sonradan gelip 3-5 katı dağıtım yapmıştır konuya vakıf değilim sadece genelleme konuştum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...