Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Kara4733 / Hayırlı İşler

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
5.00

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,015
22,449
113
Bana 500
Lira para için isyan edeceksen atarım 500 liranı kanka senden beklemiyordum böyle bir isyan roll aç tüm bakiye ile dedi açtık 0,5 sayıdan patladık ne yapalım şimdi ?
Benim sende iban vardi zaten eger dağıtım sendeyse neden bana da atmadın merak ettim cidden o yuzden olaylardan da haberim yoktu

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,420
23,721
113
Ya at Benim 500 Yol paramı ben niye vazgeçtim ki ilk rolde Ben onu anlamadım adam bize attı bir tane arkadaş dedim belki bir adım giderim ihtiyaçlarımızı karşılarız yarın o yüzden geri çekildim brezilya'ya girince O da gidince sıfırlandık yine burada sabaha kadar kaldım

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,015
22,449
113
Bana 500
Lira para için isyan edeceksen atarım 500 liranı kanka senden beklemiyordum böyle bir isyan roll aç tüm bakiye ile dedi açtık 0,5 sayıdan patladık ne yapalım şimdi ?
Benim sende iban vardi zaten eger dağıtım sendeyse neden bana da atmadın merak ettim cidden o yuzden olaylardan da haberim yoktu

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,733
12,511
113
Zeisy sen yoktun olan herkes iban attı sadece senin değil zeisyn nin de ibanı var bende roll sahibine sordum tüm bakiye roll aç kank dedi 1286 kaldı açtım 1 sayıdan patladık her şeyde art niyet aramayalım kanka lütfen zaten çok moralim bozuldu 🥺