Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Kara4733 / Hayırlı İşler

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
5.00

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,417
23,718
113
Zeisy sen yoktun olan herkes iban attı sadece senin değil zeisyn nin de ibanı var bende roll sahibine sordum tüm bakiye roll aç kank dedi 1286 kaldı açtım 1 sayıdan patladık her şeyde art niyet aramayalım kanka lütfen zaten çok moralim bozuldu 🥺
Kral demeyim demeyim diyorum yanlış anlama da arkadaşların IBAN'ı varmış zaten sende atsaydın ya ulaşamıyorum diye bir şey yok ki IBAN var zaten sende gönder gitsin Zaten adamlar listede iBAN olmasa dediklerinde haklısın

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,951
11,901
113

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,932
22,352
113
Zeisy sen yoktun olan herkes iban attı sadece senin değil zeisyn nin de ibanı var bende roll sahibine sordum tüm bakiye roll aç kank dedi 1286 kaldı açtım 1 sayıdan patladık her şeyde art niyet aramayalım kanka lütfen zaten çok moralim bozuldu 🥺
Dostum benim bizim iban sende var zaten bizde listedeyiz varsa iban atarsin zaten eger bu mevzudan yana sen bana gönül koyuyorsan bu senin bileceğin is

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,458
2,792
113

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,417
23,718
113
Kalanlar
Senle birlikte 13 kisi uyumus olsalar bile bunllari cikarma bunlar kesin alacak olanlar basarili olursa ha yeni kislet gelir kara onu da ekle derse eklersin fazladan atarsa hadi bol sans

@Muroo1988 @BJKrussz @gonghu1 @Batugs09 @katyushacaylex @blanks @tom4175 @Valenciennes @Beşiktaş @NoEscapE @parsens @Danger38
Ne uyuması anasını satayım rol bitecek belki rol bitmeden de durağa geçeceğim bekleyeceğim 6.45'te otobüse binmem lazım 8'de idrwal vermem lazım

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,947
8,033
113
Kral demeyim demeyim diyorum yanlış anlama da arkadaşların IBAN'ı varmış zaten sende atsaydın ya ulaşamıyorum diye bir şey yok ki IBAN var zaten sende gönder gitsin Zaten adamlar listede iBAN olmasa dediklerinde haklısın
Adama 50 kişi IBAN attı belki geçmişi silmiştirm

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
36,931
37,101
113

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,666
12,502
113
Murocum beni tanıyan adamsın hiç hak yediğimi gördün mü Allah aşkına roll sahibi öyle dedi yaptık yaşandı ve bitti uzatmanın anlamı yok.