- 2,955
- 1,500
- 113
Kanka orasını bilmem beni aşarDagitimi yapan kiside benim iban vardi enteresan
Kanka orasını bilmem beni aşarDagitimi yapan kiside benim iban vardi enteresan
Uyuyana para yok bıraderBenim iban var zaten onda neden atmamış ki
La laf etsekte sana saglamligindan şüphemiz yok ki dağıtım sizdeydi zaten@Erhan2121 git yapış hepiniz laf attiniz gidin simdi birbirinizi yiyin
Ulan dagdakılerı saldılar sen hala ıcerdesın muro3 ayın 26'sı 2026'da Cezam bitiyor eğer gidersem 8 ay yokum
Allah göstermesin3 ayın 26'sı 2026'da Cezam bitiyor eğer gidersem 8 ay yokum
Namaza kalktık puhhaa parada gitmiş la 1 saat takip ettik adami 2 adımdan sonra küçük dağıtım yap diyende bendim puhhaaUyuyana para yok bırader
yürü be sinan kim tutar seniBen olsam şu bu kaldi demem herkese gondrildi derim parasini saklarim bahsetmem 2 gun gekmese ondan sonra rolcuye danisirim cunku uyumustur derim dokunmam parasina
Fejar herkese dagitirim dedi ondan sonra onun konusunw bakmadim ben hala burdayim alamayanlar icinLa laf etsekte sana saglamligindan şüphemiz yok ki dağıtım sizdeydi zaten
Erhan senın para su macta ust getır kazanLa laf etsekte sana saglamligindan şüphemiz yok ki dağıtım sizdeydi zaten
Denetimdeyim Kral ben denetim serbestlik görüyorum dışarıdan ama TEM'de de tedavi görüyoruz sağ olsun gönderiyorlar sanki satıcıyım a**** satıcılar eli kolu sallayarak dışarıda geziyor cezayı biz aldık Nasıl oluyor anlamadım zaten Suriye'ye kaçmış namussuz Ben çıktığımdaUlan dagdakılerı saldılar sen hala ıcerdesın muro
Bitti bu yattinErhan senın para su macta ust getır kazan
Ulan hayat sen nelere kadirsin puhhaaErhan senın para su macta ust getır kazan
6 dakkada 9 sayı attılar 2 perdedeErhan senın para su macta ust getır kazan
Denetimdeyim Kral ben denetim serbestlik görüyorum dışarıdan ama TEM'de de tedavi görüyoruz sağ olsun gönderiyorlar sanki satıcıyım a**** satıcılar eli kolu sallayarak dışarıda geziyor cezayı biz aldık Nasıl oluyor anlamadım zaten Suriye'ye kaçmış namussuz Ben çıktığımda
Onların içtiğinden içmiyorum Kral ben
Sana gelmedi ise IBAN at kanka bana ben dedim gönderme uyuduysa boşver diye aç bi rol dedik at IBAN sende bi rol açNamaza kalktık puhhaa parada gitmiş la 1 saat takip ettik adami 2 adımdan sonra küçük dağıtım yap diyende bendim puhhaa
Boston sıçtı tek sayıdan gittiErhan senın para su macta ust getır kazan