- 18,950
- 8,037
- 113
Allah kabul etsin öte tarafı garantileNamaza kalktık puhhaa parada gitmiş la 1 saat takip ettik adami 2 adımdan sonra küçük dağıtım yap diyende bendim puhhaa
Allah kabul etsin öte tarafı garantileNamaza kalktık puhhaa parada gitmiş la 1 saat takip ettik adami 2 adımdan sonra küçük dağıtım yap diyende bendim puhhaa
Bana 500Namaza kalktık puhhaa parada gitmiş la 1 saat takip ettik adami 2 adımdan sonra küçük dağıtım yap diyende bendim puhhaa
Eyw dostSana gelmedi ise IBAN at kanka bana ben dedim gönderme uyuduysa boşver diye aç bi rol dedik at IBAN sende bi rol aç
Erhan 500 ıcın suan kardes katılı olur sen kımsın reısBana 500
Lira para için isyan edeceksen atarım 500 liranı kanka senden beklemiyordum böyle bir isyan roll aç tüm bakiye ile dedi açtık 0,5 sayıdan patladık ne yapalım şimdi ?
Kara kardeş varmı şansımız belki nasiplenirizSana gelmedi ise IBAN at kanka bana ben dedim gönderme uyuduysa boşver diye aç bi rol dedik at IBAN sende bi rol aç
Tamma sende dm ıban atSalak kafam 99 kayıp bonusu 338 yapıp çekmedik kaybettik akıl yok
Kral yeni konumu bırdan devam mı rolleÇektim kanka daha önce biliyom da kayıp bonusu da lazım
Ona attık zaten loTamma sende dm ıban at
Bende atimmiTamma sende dm ıban at
Bi sonraki kuponda neden olmasınKara kardeş varmı şansımız belki nasipleniriz
Kara taklıdını yaptım kankaOna attık zaten lo
2 dakika kaldı kara hadi sinerjiBi sonraki kuponda neden olmasın
HahahahAKara taklıdını yaptım kanka
Sende atBende atimmi
Geliyormu dost kuponBi sonraki kuponda neden olmasın
Sanamı tamam atıyorumTamma sende dm ıban at
Site yok 🤣2 dakika kaldı kara hadi sinerji