- 10,750
- 4,681
- 113
Rotayı bir dene dostOrda çok eskiden üyeyim bilgilerimin hepsi yanlış kullanıcı adımı bile bilmiyom
Rotayı bir dene dostOrda çok eskiden üyeyim bilgilerimin hepsi yanlış kullanıcı adımı bile bilmiyom
100k kadar çekimim oldu istemediler..Çekimde belge isteme durumu var bunların
Sevmiyorum reis orayıRotayı bir dene dost
Çekersem 300 400 çekerim100k kadar çekimim oldu istemediler..
granddan son zamanlarda çok şikayet geliyor yüksek meblağlarda sıkıntı çıkarabilir kayıp bonusu güzeldi bununÇektim kanka daha önce biliyom da kayıp bonusu da lazım
Şans biraz o kafalarına göre istiyorlar istedikleri zamanda kimlikle selfie bire kağıda yazı istiyorlar100k kadar çekimim oldu istemediler..
Ben buralardayım kral ben uyumam saat 11 den önce sıkıntı yok at sen bana listeyi hallederizNe kadar kumar
Neyse tmm
TimebwtSevmiyorum reis orayı
Sorun çıkaracaklarını sanmıyorum vbet buraya da sponsorÇekersem 300 400 çekerim
Herkes kendi vicdanından sorulur dedik ya reis bidaha atmayiz onlara sabah ayik kafa ile Sinan takip etsin20 kişi para aldı 5 kişi rol Açtı Nasıl oldu bu
Sıkıntılı siteTimebwt
Hilton alfa betbix bunlara bakOrda çok eskiden üyeyim bilgilerimin hepsi yanlış kullanıcı adımı bile bilmiyom
Açtık 2. Adımda patladik 💥Herkes kendi vicdanından sorulur dedik ya reis bidaha atmayiz onlara sabah ayik kafa ile Sinan takip etsin
Piabella olurmuÇekersem 300 400 çekerim
hepsi lose gibi gözüküyor dost sen kazan bende kazandırayım sonrasında bunlar dağıtım yapamayacak belli olduHerkes kendi vicdanından sorulur dedik ya reis bidaha atmayiz onlara sabah ayik kafa ile Sinan takip etsin
Ama ben sana açık açık konuşuyorum bak ben rol açmayacağım ha vallahi Ezan okunuyor şu an bak ona kene gideceğim yarın sigara parası işte yol parası ihtiyaçları karşılıyorumHerkes kendi vicdanından sorulur dedik ya reis bidaha atmayiz onlara sabah ayik kafa ile Sinan takip etsin