- 48,418
- 15,763
- 113
Daha listeyi tutamadan caydin mi 😁Hhhhãhhhhhhhhhha nasıl atacaksın IBAN yok sende listeci de bana devretti nasıl olacak bu ya
Daha listeyi tutamadan caydin mi 😁Hhhhãhhhhhhhhhha nasıl atacaksın IBAN yok sende listeci de bana devretti nasıl olacak bu ya
Seni beklerizHhhhãhhhhhhhhhha nasıl atacaksın IBAN yok sende listeci de bana devretti nasıl olacak bu ya
Ya sen bakma millete keyfine bak ya yönetime bildir gitsin bundan sonra ben yönetime bildireceğim hiç takmayacağım 😄😄😄😄😄🔒Yanlış anlama metin reis biz kurnazlık veya başka birsey peşinde değiliz neysem oyum ben kötü niyetli biri de değilim bilen bilir kara gardasim sagolsun yaz dedi yazdım ufak bir yanlislik oldu herhalde kendisine bi görsel attım hepsi bu
Vay mg 😄😄😄😄😄😄🔒🔒 buraSeni bekleriz
Adamın kanını çözmüşsünSinanim listeyi devretse de o burda olur her türlü
e o zaman ben uyuyorumKalanlar
Senle birlikte 13 kisi uyumus olsalar bile bunllari cikarma bunlar kesin alacak olanlar basarili olursa ha yeni kislet gelir kara onu da ekle derse eklersin fazladan atarsa hadi bol sans
@FURY MAN @BJKrussz @gonghu1 @Batugs09 @katyushacaylex @blanks @tom4175 @Valenciennes @Beşiktaş @NoEscapE @parsens @Danger38
Yok sorun o değil de muro başkan @Kara4733 gardas yanlış anlar farklı anlar yalan söylüyormuşum gibi hisseder tek cekincem bu insanlarda kötü anılmak istemem ki öylede biri değilim bilirsin yalanı sevmem söyleyende zaten kendi payına şerefsizdir @Kara4733 dostumuz yanlış anlamasın yeter aklına birsey gelmesin yaniYa sen bakma millete keyfine bak ya yönetime bildir gitsin bundan sonra ben yönetime bildireceğim hiç takmayacağım 😄😄😄😄😄🔒
Takılıyorum ben. istersen karayı DM de kıstır elimizden birşey gelmezYanlış anlama metin reis biz kurnazlık veya başka birsey peşinde değiliz neysem oyum ben kötü niyetli biri de değilim bilen bilir kara gardasim sagolsun yaz dedi yazdım ufak bir yanlislik oldu herhalde kendisine bi görsel attım hepsi bu
Yani kim arkamizdan konusacak bakmak lazim ggfSinanim listeyi devretse de o burda olur her türlü
Oho sen de Çok takıntı yapıyorsun bu kadar açıklamana gerek yok yaYok sorun o değil de muro başkan @Kara4733 gardas yanlış anlar farklı anlar yalan söylüyormuşum gibi hisseder tek cekincem bu insanlarda kötü anılmak istemem ki öylede biri değilim bilirsin yalanı sevmem söyleyende zaten kendi payına şerefsizdir @Kara4733 dostumuz yanlış anlamasın yeter aklına birsey gelmesin yani
mavi kod yok mu kralTakılıyorum ben. istersen karayı DM de kıstır elimizden birşey gelmez![]()
Dur reis Allah aşkına yazan yazana delirdim zaten ÇıldıracamTakılıyorum ben. istersen karayı DM de kıstır elimizden birşey gelmez![]()
@Başkan senin elmasları tırtıklıyor olabilir mi acabaBen anlamadım ya 45bine yakın neredeyse mesajım var 1200 mü 1.300 Elmasım var milletin anasını satayım 50 mesajı var 3.000 elması var Nasıl oluyor bu her gün de buradayım
sen niye arada ara gaz veriyon sinan gff hfffYani kim arkamizdan konusacak bakmak lazim ggf
Sinan'ın liste sende olsun vallahi Yarın Amet'eme gideceğim dün gece de yatmadım elimden geldiğince Buralarda olacağım i sen tut yorma beni 😄😄😄Yani kim arkamizdan konusacak bakmak lazim ggf