http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Kara4733 / Hayırlı İşler

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
5.00

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
52,639
25,133
113
Yanlış anlama metin reis biz kurnazlık veya başka birsey peşinde değiliz neysem oyum ben kötü niyetli biri de değilim bilen bilir kara gardasim sagolsun yaz dedi yazdım ufak bir yanlislik oldu herhalde kendisine bi görsel attım hepsi bu
Ya sen bakma millete keyfine bak ya yönetime bildir gitsin bundan sonra ben yönetime bildireceğim hiç takmayacağım 😄😄😄😄😄🔒

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
38,604
38,733
113

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
52,639
25,133
113
Ben anlamadım ya 45bine yakın neredeyse mesajım var 1200 mü 1.300 Elmasım var milletin anasını satayım 50 mesajı var 3.000 elması var Nasıl oluyor bu her gün de buradayım

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,896
3,833
113
Ya sen bakma millete keyfine bak ya yönetime bildir gitsin bundan sonra ben yönetime bildireceğim hiç takmayacağım 😄😄😄😄😄🔒
Yok sorun o değil de muro başkan @Kara4733 gardas yanlış anlar farklı anlar yalan söylüyormuşum gibi hisseder tek cekincem bu insanlarda kötü anılmak istemem ki öylede biri değilim bilirsin yalanı sevmem söyleyende zaten kendi payına şerefsizdir @Kara4733 dostumuz yanlış anlamasın yeter aklına birsey gelmesin yani

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
24,019
10,633
113
Yanlış anlama metin reis biz kurnazlık veya başka birsey peşinde değiliz neysem oyum ben kötü niyetli biri de değilim bilen bilir kara gardasim sagolsun yaz dedi yazdım ufak bir yanlislik oldu herhalde kendisine bi görsel attım hepsi bu
Takılıyorum ben. istersen karayı DM de kıstır elimizden birşey gelmez:)

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
52,639
25,133
113
Yok sorun o değil de muro başkan @Kara4733 gardas yanlış anlar farklı anlar yalan söylüyormuşum gibi hisseder tek cekincem bu insanlarda kötü anılmak istemem ki öylede biri değilim bilirsin yalanı sevmem söyleyende zaten kendi payına şerefsizdir @Kara4733 dostumuz yanlış anlamasın yeter aklına birsey gelmesin yani
Oho sen de Çok takıntı yapıyorsun bu kadar açıklamana gerek yok ya