- 11,435
- 9,983
- 113
yapar adaş yapaaarrrSana listeyi devretsem olur mu altindan kalkabilir misin ?
yapar adaş yapaaarrrSana listeyi devretsem olur mu altindan kalkabilir misin ?
Manyağa bak ustası buradaSana listeyi devretsem olur mu altindan kalkabilir misin ?
Listeyi at beni etiketleyip bu kişiler harici alınmayacakSana listeyi devretsem olur mu altindan kalkabilir misin ?
gün gelir devran döner unutmaaammBir Allah'ın kulu roll var diye etiket atmamış. O kadar kişiye atılmış ama bize yok etiket. Her neyse yazıyorum isimleri. Gün gelir şans yine döner sıkıntı yok😉🤫
Ya dost bak sende on numara adamsın ama hemen nemalanıyosun trip atıyosun sakin kanka yaEklemesin dost ciksada almam zaten bizim yarin paramız olur onun takip ettiği rol kadar benim dağıttım roller var![]()
Bi tane rolunu kazandim vermedin a bitti dedin bi tanesini kazandin aaa dedete kaptirdim dedin bi tanerolunde listeciydim 7 kisi cikardim benle birlikte yine sabah baslarina dagittin yani evet cok dagitmis olabilirsin ama adaketi saglayamadin hic senin paran hic gecmedi bana unutma burda adam kim cok dagitti demiy9r adaletten bahsediyor ve sen defalarca adaletsizlik yaptin boyle insanlarin ortasinda rencide etmedim.seni onun icin kiyaslana beni kendinleEklemesin dost ciksada almam zaten bizim yarin paramız olur onun takip ettiği rol kadar benim dağıttım roller var![]()
Yok kanka maç yok 5 teki maçı bekliyorum sazan gibi atlamiyorum takip ettiğim maçlara oynuyorum sadece@Kara4733 ne alemdesin reis sesimiz cikmiyor sanma buradayiz 😁
sen burayı kilitlet dost teslim etsinler sıradaki listeyi kavga çıkacak gibi duruyor.Yok kanka maç yok 5 teki maçı bekliyorum sazan gibi atlamiyorum takip ettiğim maçlara oynuyorum sadece
Biliyorum en iyisi hade bol sanslarYok kanka maç yok 5 teki maçı bekliyorum sazan gibi atlamiyorum takip ettiğim maçlara oynuyorum sadece
Anlamadım ki dağıtım yapmak isterken ortalık karışacak vaziyet alın 🤣sen burayı kilitlet dost teslim etsinler sıradaki listeyi kavga çıkacak gibi duruyor.
En iyisini yapıyorsun dostYok kanka maç yok 5 teki maçı bekliyorum sazan gibi atlamiyorum takip ettiğim maçlara oynuyorum sadece
İstediği kadar konuşsunlar en son liste Neyse Ondan başkasına atılmaz Listeyi ben alırsam gelsin bana konuşsunlarsen burayı kilitlet dost teslim etsinler sıradaki listeyi kavga çıkacak gibi duruyor.
Muroya teslim ediyomsen burayı kilitlet dost teslim etsinler sıradaki listeyi kavga çıkacak gibi duruyor.
HahahhahhahhaaAnlamadım ki dağıtım yapmak isterken ortalık karışacak vaziyet alın 🤣
Oho Kara yarın amatem'e mi gideceğiz yol parası yok
5de açıcak tekrar muroOho Kara yarın amatem'e mi gideceğiz yol parası yok
Saygılar komşukomşu saygılar