- 42,870
- 11,843
- 113
Bende cok cepten vermistim ne olmuş hic hatamiz olmadi sonucta 😄sinandan önce biz vardık kardeşim 7 senedir dağıtıyoruz
banka kesintilerini bile cepten vermişliğimiz var saygılar
Bende cok cepten vermistim ne olmuş hic hatamiz olmadi sonucta 😄sinandan önce biz vardık kardeşim 7 senedir dağıtıyoruz
banka kesintilerini bile cepten vermişliğimiz var saygılar
Etiketledigin adam forumun kurucu üyelerinden dostBaşkan demek ki ara vermişsin bişey olmuş ben onu bunu bilmem bu son 1 yıldır bu adamı biliyorum tanıyorum
Eskileri Eskiler tanır derler yaBaşkan demek ki ara vermişsin bişey olmuş ben onu bunu bilmem bu son 1 yıldır bu adamı biliyorum tanıyorum
Buradayım dost su saat itibari ile savundugun Sinan'ın içinde olduğu hiçbir etkinliğe dahil olmam@Beşiktaş uyudun mu
Nasıl saydırdı benim adımı mı saydırdı delikanlı gibi o saydıranların Eğer benim adıma saydırdıysa onların................Sen kaşinmistin bak 10 kisi dm den de saydirdi burdan da saydirdi kulak asmadim beni sil demiyecektin yft
Bana saydirdilar la hfggNasıl saydırdı benim adımı mı saydırdı delikanlı gibi o saydıranların Eğer benim adıma saydırdıysa onların................
Kanka sen dahil olmadığın adımın pesindeydin adam ne yapsın diğer roll e zaten ekledi seniBuradayım dost su saat itibari ile savundugun Sinan'ın içinde olduğu hiçbir etkinliğe dahil olmam
Rol paralarıyla geçimini sağlayan bir dosttumuzun cümlesiBende cok cepten vermistim ne olmuş hic hatamiz olmadi sonucta 😄
Ne yaptim pardonBuradayım dost su saat itibari ile savundugun Sinan'ın içinde olduğu hiçbir etkinliğe dahil olmam
Hadi başlasın artık maç yaBana saydirdilar la hfgg
la sana özelden bi ben sövmedim herhalde sinanBans saydirildi 100 etiket 20 dm kulak asmadim
Galiba hggtla sana özelden bi ben sövmedim herhalde sinan![]()
MK Houston ilk çeyrek 6 fark öndeydi 4 fark dedik sıçtı 5k olacaktı 2k Bakiye kaldı 200 çektik ödendiForumda bak şikayet var mı reis
Eklemesin dost ciksada almam zaten bizim yarin paramız olur onun takip ettiği rol kadar benim dağıttım roller varKanka sen dahil olmadığın adımın pesindeydin adam ne yapsın diğer roll e zaten ekledi seni
Sana listeyi devretsem olur mu altindan kalkabilir misin ?Hadi başlasın artık maç ya