- 865
- 1,773
- 93
Çekim verdik geriye kalanla devam gelene kadar
Ekli dosyalar
-
247.3 KB Görüntüleme: 36
-
324.8 KB Görüntüleme: 36
Bol şansÇekim verdik geriye kalanla devam gelene kadar
La meymun burada kimseyi menun edemeyeceğini 2senedir anlamadin mi? Konu sahibiyle iletisim kuracaksin o kadarBana laf atanlara diyom ki siraya aldik 7 7 7 bolduk sonrqdan gelen sonraya kalacak hala yok bilmem ayip ettin yok bilmem eskiden sana şöyle boyle iyiligim vardi yok biz aktif rolcuyuz bunlar gecersiz sadece adil oluyom şu an
Odulunu saklariz atariz sana ibanini kashimaya simdiden atarsin yarin roll yaparsinŞuan şunu üstüme alınmama ihtimalim yok argo dahi konuşmayacağım olay burada hak adalet ile alakalı değil sen doğru olmayan bir şeyi yapıyorsun diyen yok doğru yaptın da zaten ben beni yazma diyorum yatacağım diyorum sen 3, postaya yazıyorsun. Benim 5-6 ya kadar oturmamam lazım güzel gardaşım ne olursa oldun seni severim ama anlama kıtlığın mı var bilemedim hadi iyi geceler
Muromm bu bize posta mı atiyo posta mı koyuyo 😂😂Yeni çıkar Kral Adam bana attı zaten sağ olsun arkadaş fazlasında gözümüz yok Bazı insanlar diyor ya Muro doymuyor ben yetecek kadar beni bilen biliyor
BolsansÇekim verdik geriye kalanla devam gelene kadar
Yani oyle yapiyoruz itirazlar gecersiz artikLa meymun burada kimseyi menun edemeyeceğini 2senedir anlamadin mi? Konu sahibiyle iletisim kuracaksin o kadar
Hani la benm postam 😂😂Odulunu saklariz atariz sana ibanini kashimaya simdiden atarsin yarin roll yaparsin
Bol sans 9 kalmisÇekim verdik geriye kalanla devam gelene kadar
Bol şanslarÇekim verdik geriye kalanla devam gelene kadar
La bu zaten yarın gece bu saatlerde belli olur muhabbet dönüyor kupon yok rol sahibi yok hadi hayırlı islerŞuan şunu üstüme alınmama ihtimalim yok argo dahi konuşmayacağım olay burada hak adalet ile alakalı değil sen doğru olmayan bir şeyi yapıyorsun diyen yok doğru yaptın da zaten ben beni yazma diyorum yatacağım diyorum sen 3, postaya yazıyorsun. Benim 5-6 ya kadar oturmamam lazım güzel gardaşım ne olursa oldun seni severim ama anlama kıtlığın mı var bilemedim hadi iyi geceler
Yazdığın gibi gelsinÇekim verdik geriye kalanla devam gelene kadar