Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Kara4733 / Hayırlı İşler

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
5.00

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,605
9,719
113
Bana laf atanlara diyom ki siraya aldik 7 7 7 bolduk sonrqdan gelen sonraya kalacak hala yok bilmem ayip ettin yok bilmem eskiden sana şöyle boyle iyiligim vardi yok biz aktif rolcuyuz bunlar gecersiz sadece adil oluyom şu an
La meymun burada kimseyi menun edemeyeceğini 2senedir anlamadin mi? Konu sahibiyle iletisim kuracaksin o kadar

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,064
11,943
113
Şuan şunu üstüme alınmama ihtimalim yok argo dahi konuşmayacağım olay burada hak adalet ile alakalı değil sen doğru olmayan bir şeyi yapıyorsun diyen yok doğru yaptın da zaten ben beni yazma diyorum yatacağım diyorum sen 3, postaya yazıyorsun. Benim 5-6 ya kadar oturmamam lazım güzel gardaşım ne olursa oldun seni severim ama anlama kıtlığın mı var bilemedim hadi iyi geceler
Odulunu saklariz atariz sana ibanini kashimaya simdiden atarsin yarin roll yaparsin

Kurtaran

🐎KEYFEKEDER🐎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,639
2,859
113
Şuan şunu üstüme alınmama ihtimalim yok argo dahi konuşmayacağım olay burada hak adalet ile alakalı değil sen doğru olmayan bir şeyi yapıyorsun diyen yok doğru yaptın da zaten ben beni yazma diyorum yatacağım diyorum sen 3, postaya yazıyorsun. Benim 5-6 ya kadar oturmamam lazım güzel gardaşım ne olursa oldun seni severim ama anlama kıtlığın mı var bilemedim hadi iyi geceler
La bu zaten yarın gece bu saatlerde belli olur muhabbet dönüyor kupon yok rol sahibi yok hadi hayırlı isler

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,458
2,792
113
19 guzel süre var olur gibi