Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Kara4733 / Hayırlı İşler

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
5.00

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,675
9,122
113
Bana laf atanlara diyom ki siraya aldik 7 7 7 bolduk sonrqdan gelen sonraya kalacak hala yok bilmem ayip ettin yok bilmem eskiden sana şöyle boyle iyiligim vardi yok biz aktif rolcuyuz bunlar gecersiz sadece adil oluyom şu an
Sinan tüm forum sana posta atiyo 😂😂😂😂

Kurtaran

🐎KEYFEKEDER🐎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,635
2,859
113

SnakeEyes

Namı Diğer Freman21. Poré вênaмυѕa ѕιpι naвe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,812
2,259
113
Hayde gelsin de takip edelim getirelim diğer arkadaşlar için de tutturalim

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,145
19,935
113
Bana laf atanlara diyom ki siraya aldik 7 7 7 bolduk sonrqdan gelen sonraya kalacak hala yok bilmem ayip ettin yok bilmem eskiden sana şöyle boyle iyiligim vardi yok biz aktif rolcuyuz bunlar gecersiz sadece adil oluyom şu an
Ya haklısın da adam 1 adım takip etmiştir aktif olmaz, bir daha konuya girmez. Roll biter kişiler öyle yazılmaya başlanır. Yeni yeni adetler çıkıyor . Adam rolünü bitirdikten sonra yaparsın listeyi. Bunu bir sen yapıyorsun. Sonra burada kaos yaşanıyor. Bırak adam bi wonlasın

Burakyesil7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,032
1,370
113
karayı bekliyoz da bu sıcak ne yav böyle yaprak kıpırdamıyorr ak

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,666
12,502
113
Şuan şunu üstüme alınmama ihtimalim yok argo dahi konuşmayacağım olay burada hak adalet ile alakalı değil sen doğru olmayan bir şeyi yapıyorsun diyen yok doğru yaptın da zaten ben beni yazma diyorum yatacağım diyorum sen 3, postaya yazıyorsun. Benim 5-6 ya kadar oturmamam lazım güzel gardaşım ne olursa oldun seni severim ama anlama kıtlığın mı var bilemedim hadi iyi geceler

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,950
11,901
113
Ya haklısın da adam 1 adım takip etmiştir aktif olmaz, bir daha konuya girmez. Roll biter kişiler öyle yazılmaya başlanır. Yeni yeni adetler çıkıyor . Adam rolünü bitirdikten sonra yaparsın listeyi. Bunu bir sen yapıyorsun. Sonra burada kaos yaşanıyor. Bırak adam bi wonlasın
Wonluyor zaten artik 2 adimda bi 7 kisi siraya alinacak

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,412
23,714
113