- 142
- 79
- 28
Bol şanslar
MikisPosta ne laa 😂😂😂
Sinan tüm forum sana posta atiyo 😂😂😂😂Bana laf atanlara diyom ki siraya aldik 7 7 7 bolduk sonrqdan gelen sonraya kalacak hala yok bilmem ayip ettin yok bilmem eskiden sana şöyle boyle iyiligim vardi yok biz aktif rolcuyuz bunlar gecersiz sadece adil oluyom şu an
Terbiyesiz işte. Banlayın şunu raporlayın 🤣Posta ne laa 😂😂😂
Sinan eşekler geri tepti benide al.😁😁🤣🤣@Kara4733 king rolll liste siradaki adim icin
Ilk posta
@ahmetc10 @katyushacaylex @Lazistan08 @Batugs09 @Pikaçuu @SüperMario @zeisy
2.posta
@ygt4343 @Muhammets10 @Erhan2121 @Muroo1988 @Samoaaa41 @fearjr1992 @Burakyesil7
3. Posta @wasil @Golcümetin @Marley15 ve 4 yeni kisi daha
Sinan ilk postada elenmiş MK 😂😂😂😂
4. postayı ben sana atıcam 😂😂Sinan tüm forum sana posta atiyo 😂😂😂😂
Iade ediyom varsa neyseSinan tüm forum sana posta atiyo 😂😂😂😂
Listeci olmak da zor iş ahhahaSinan tüm forum sana posta atiyo 😂😂😂😂
Takip edersen son 7 li listede olursunSinan eşekler geri tepti benide al.😁😁🤣🤣
Seni iade ederm haa pezoo 4 postayida @Kurtaran ve ben atiyoz yazz kizim 😂😂😂Iade ediyom varsa neyse
Ya haklısın da adam 1 adım takip etmiştir aktif olmaz, bir daha konuya girmez. Roll biter kişiler öyle yazılmaya başlanır. Yeni yeni adetler çıkıyor . Adam rolünü bitirdikten sonra yaparsın listeyi. Bunu bir sen yapıyorsun. Sonra burada kaos yaşanıyor. Bırak adam bi wonlasınBana laf atanlara diyom ki siraya aldik 7 7 7 bolduk sonrqdan gelen sonraya kalacak hala yok bilmem ayip ettin yok bilmem eskiden sana şöyle boyle iyiligim vardi yok biz aktif rolcuyuz bunlar gecersiz sadece adil oluyom şu an
Başka siteye atıyorkarayı bekliyoz da bu sıcak ne yav böyle yaprak kıpırdamıyorr ak
Şuan şunu üstüme alınmama ihtimalim yok argo dahi konuşmayacağım olay burada hak adalet ile alakalı değil sen doğru olmayan bir şeyi yapıyorsun diyen yok doğru yaptın da zaten ben beni yazma diyorum yatacağım diyorum sen 3, postaya yazıyorsun. Benim 5-6 ya kadar oturmamam lazım güzel gardaşım ne olursa oldun seni severim ama anlama kıtlığın mı var bilemedim hadi iyi gecelerBana laf atanlara diyom ki siraya aldik 7 7 7 bolduk sonrqdan gelen sonraya kalacak hala yok bilmem ayip ettin yok bilmem eskiden sana şöyle boyle iyiligim vardi yok biz aktif rolcuyuz bunlar gecersiz sadece adil oluyom şu an
Wonluyor zaten artik 2 adimda bi 7 kisi siraya alinacakYa haklısın da adam 1 adım takip etmiştir aktif olmaz, bir daha konuya girmez. Roll biter kişiler öyle yazılmaya başlanır. Yeni yeni adetler çıkıyor . Adam rolünü bitirdikten sonra yaparsın listeyi. Bunu bir sen yapıyorsun. Sonra burada kaos yaşanıyor. Bırak adam bi wonlasın
Yeni çıkar Kral Adam bana attı zaten sağ olsun arkadaş fazlasında gözümüz yok Bazı insanlar diyor ya Muro doymuyor ben yetecek kadar beni bilen biliyor@Kara4733 king rolll liste siradaki adim icin
Ilk posta
@ahmetc10 @katyushacaylex @Lazistan08 @Batugs09 @Pikaçuu @SüperMario @zeisy
2.posta
@ygt4343 @Muhammets10 @Erhan2121 @Muroo1988 @Samoaaa41 @fearjr1992 @Burakyesil7
3. Posta @wasil @Golcümetin @Marley15 ve 4 yeni kisi daha