500k gelsin 1 ay a üzer süre kansızMax 2 gün dur diye tahmin ediyorum dost
500k gelsin 1 ay a üzer süre kansızMax 2 gün dur diye tahmin ediyorum dost
Akılı oynarsan bitmez öyle düşünmeBitmeden dagitabildigim kadar dagitayim hayır gelmez zaten
Kazancın daim olsun Bi rol yaptır san bana keşke dost🙏Max 2 gün dur diye tahmin ediyorum dost
Bizde olunca 24 saat geçmeden dünyaları kaybettik dost bak şuan sifiiriz seni seyrediyoruz aman diyim bi anda gaza basma ki sende bizim duruma düşme düşenin dostu olmaz derler doğru diyorlar dikkat et dostMax 2 gün dur diye tahmin ediyorum dost
Kazancın daim olsun reis kesene bereketBitmeden dagitabildigim kadar dagitayim hayır gelmez zaten
Dost kazanmadan önce de hiç borcum yoktu hala da hiç borcum yok şuan tamamen zevk almaya bakıyorum çevreme olabildiğince yardım ettimBizde olunca 24 saat geçmeden dünyaları kaybettik dost bak şuan sifiiriz seni seyrediyoruz aman diyim bi anda gaza basma ki sende bizim duruma düşme düşenin dostu olmaz derler doğru diyorlar dikkat et dost
Allah gönlüne göre versin dostt🙏Bitmeden dagitabildigim kadar dagitayim hayır gelmez zaten
sayende burda 15 20 kisi faydalandıDost kazanmadan önce de hiç borcum yoktu hala da hiç borcum yok şuan tamamen zevk almaya bakıyorum çevreme olabildiğince yardım ettim
Keşke benimde öyle olsa helal olsun değerlendirmişsin kaybetsen de o kadar koymaz o zaman bu saatten sonraDost kazanmadan önce de hiç borcum yoktu hala da hiç borcum yok şuan tamamen zevk almaya bakıyorum çevreme olabildiğince yardım ettim
Adam bize like atmıyor cevap ta vermiyor kankam yorma kendini .d.d.d..d.dKeşke benimde öyle olsa helal olsun değerlendirmişsin kaybetsen de o kadar koymaz o zaman bu saatten sonra
Benimde borcum yoktu 2milyona yakin para kazanmıştım 1 2 günde hepsini geri verdim ama borcun olmasa bile parasız kaldin mi emin ol bu forumda fazla sevenin olmaz o yuzden borc yok diyede açılmanin anlami yok yarınlar neyi getirir insanın önüne bilinmezDost kazanmadan önce de hiç borcum yoktu hala da hiç borcum yok şuan tamamen zevk almaya bakıyorum çevreme olabildiğince yardım ettim
Kimseye atmıyor la atiyor mu yoksa hsjjsAdam bize like atmıyor cevap ta vermiyor kankam yorma kendini .d.d.d..d.d
Helal olsun dostDost kazanmadan önce de hiç borcum yoktu hala da hiç borcum yok şuan tamamen zevk almaya bakıyorum çevreme olabildiğince yardım ettim
Cennetın kapısını araladınBitmeden dagitabildigim kadar dagitayim hayır gelmez zaten
Kanka adam şu an tanımadığı herkesi potansiyel tehdit olarak görüyor olabilir hakli bi nevi ama biz de kötü çocuklar değiliz hsjjsjsAdam bize like atmıyor cevap ta vermiyor kankam yorma kendini .d.d.d..d.d