- 6,598
- 2,051
- 113
Tenis kadar şikeli maç yokGerginlik had safhada kanka o tenis masasini Rus teniscinin kafasında kırmak istiyorum
Tenis kadar şikeli maç yokGerginlik had safhada kanka o tenis masasini Rus teniscinin kafasında kırmak istiyorum
biz de anlamadıkNoluyo hıc bısı anlamadım
Masa tenisi bide dost ya 3-0 dan 3-11 verdiTenis kadar şikeli maç yok
Çok var öyleMasa tenisi bide dost ya 3-0 dan 3-11 verdi
4 saat oluyor dost dün geceki odulde 1k 17k veriyordu kupon son bi tane masa tenisi eklemiştim 2.10 orandan son sette verdiPinpondan taze mı yattık dost
Vur masaya elektiriği millet bi kendine gelsin gerçi elektriğede zam geldi puhaha kaçak mı kullanıyon sen pokemon kardeşimNoluyo hıc bısı anlamadım
Baht yok dostHakketti dost
5 0 dan bile dönen oluyor 11 6 seklinde dostMasa tenisi bide dost ya 3-0 dan 3-11 verdi
He ya neler gördüm valla seviyorum da namussuz sporu bazen lehime de şike oluyor ama genelde 5.sete kaldıysam yüzde 70 oranında kaybediyorum5 0 dan bile dönen oluyor 11 6 seklinde dost
dün aksam 400 atti roll yaptim iste 2nci adımda patladim 600 1200 oldu devami gelmedi@Beşiktaş Sana 500 falan attı la dün
Baskan yardım edıyo kardesım 😂Vur masaya elektiriği millet bi kendine gelsin gerçi elektriğede zam geldi puhaha kaçak mı kullanıyon sen pokemon kardeşim
Olsun dost bi kaç kişinin kellesi gitsin yapacak birsey yok puahah
Daha evrim geçirmemiş o zaman olur o dediğin iş 😊Vur masaya elektiriği millet bi kendine gelsin gerçi elektriğede zam geldi puhaha kaçak mı kullanıyon sen pokemon kardeşim
5 6 7 setlerde cok şike oluyor özellikle gece 12 den sonra nedense dostHe ya neler gördüm valla seviyorum da namussuz sporu bazen lehime de şike oluyor ama genelde 5.sete kaldıysam yüzde 70 oranında kaybediyorum
Başkan benden sürekli trx istiyor dost sağolsun puhahaBaskan yardım edıyo kardesım 😂
Kesene bereket dostt 🙏@Daimon won bro
Terbıkler ash reıs@Daimon won bro