- 30,126
- 22,084
- 113
Ben veremıyorum kardesımBurda aynı anda 30 konu açsınlar 30 una 1 dkka veriyorum bu kadarda net konusuyorum reis 😊
Ben veremıyorum kardesımBurda aynı anda 30 konu açsınlar 30 una 1 dkka veriyorum bu kadarda net konusuyorum reis 😊
Hemde tek telefonla bol şans yazmak çok zor iş değil be 😊Ben bir dakika da Max 5 6 konuya yazabilirim en babası 🤣
Oda senin kabiliyet meselen reis bu beni ilgilendirmez 😊Ben veremıyorum kardesım
Ben tek cihaz takılıyorum ve yaşlıyım dostum eskisi kadar hızlı değilim eskiden 5 6 atardım şimdi 2 yi zor görüyor tüfek 😅😅Burda aynı anda 30 konu açsınlar 30 una 1 dkka veriyorum bu kadarda net konusuyorum reis 😊
Reis bizde yaşlıyız okadar genç değiliz evliyiz 5 yaşında kızım var Allah'a şükür 😊Ben tek cihaz takılıyorum ve yaşlıyım dostum eskisi kadar hızlı değilim eskiden 5 6 atardım şimdi 2 yi zor görüyor tüfek 😅😅
Burada senden hizliymisim ama benim çocuk 9 yaşında😅🤣 ve boşandım birde 😅Reis bizde yaşlıyız okadar genç değiliz evliyiz 5 yaşında kızım var Allah'a şükür 😊
Allah bağışlasın dostumReis bizde yaşlıyız okadar genç değiliz evliyiz 5 yaşında kızım var Allah'a şükür 😊
Reis kaç yaşındasın 😊Burada senden hizliymisim ama benim çocuk 9 yaşında😅🤣 ve boşandım birde 😅
Ruhen 85 95 bedenen 20 25 kimlikte 32 😅😅Reis kaç yaşındasın 😊
Bazen erindiğim için tek konuya dahi yazamadığım oluyorBen veremıyorum kardesım
İnşallah ödeyecekler bu seferYöntem değişmek bari
20 dakikaya öder knk star erken oduyormusYöntem değişmek bari
Geç işleme alıp yesın dıye bakıyolarYöntem değişmek bari
Devam edeceksen 2500 e 2500 freebet al roketbet den freebet 3 Mac 1.60 güzel 10 kere almışımdır 8 ı çekimYöntem değişmek bari
Kazasız belasız dostum 😅Yöntem değişmek bari
Yukarda yazdım star havale ver diyeYöntem değişmek bari
Ayyyy neden olmasın 🤣🤣🤣🤣Yenı bır ask doguyo puahah
Star zatenYukarda yazdım star havale ver diye