- 7,314
- 4,190
- 113
Şimdi verdin kanka öncesinde sordum hangi yöntemle verdin star havale ver dije görmedin galiba 10 15 dk gelir şimdiStar zaten
Şimdi verdin kanka öncesinde sordum hangi yöntemle verdin star havale ver dije görmedin galiba 10 15 dk gelir şimdiStar zaten
Dostum eski günlerime bir döneyim en büyük güzelliğim sana olacak emin ol buna ve senin dışında sayılı insan var onlarda kendini biliyorBazen erindiğim için tek konuya dahi yazamadığım oluyor
Bu yöntem erken oduyormus çekim gelir 15 dk ya knkStar zaten
Kansız sitenin teki beni no bonus yaptı. Sonra sırf yatırım için karı beni aradı neden yatırımı kestiniz dedi. No bonus yaptınız dedim. Yok efendim no bonus değilsiniz dedi, girdim baktım no bonusum hala, karıya söyledim bonusu açtılar. Yatırım yaptım bu sefer limiti 10 TL ye dusurmuşler. Diyorum frebet 2500 limit 10 TL nasıl kullanayım ben frebeti anlamıyorlar. İptal et diyorum frebet istemiyorum yok edemiyoruz diyorlar çıldırdım, girdim kurpiyere bırakıp çıktımDevam edeceksen 2500 e 2500 freebet al roketbet den freebet 3 Mac 1.60 güzel 10 kere almışımdır 8 ı çekim
Eyvallah kanka sen eski günlerine dön ben sevinirim adına ama bu günleride unutmayıp ders al. O kadar adama dagittin sigarasız kaldın biri de çıkıp al dost sigara al demediDostum eski günlerime bir döneyim en büyük güzelliğim sana olacak emin ol buna
Orası öyle gerçekten karton karton sigara alırdım şimdi sabahtan beri 10 dal sigaram verdi bitmesin diye yarım yarim içiyorum son 2 dal sigaram kaldıEyvallah kanka sen eski günlerine dön ben sevinirim adına ama bu günleride unutmayıp ders al. O kadar adama dagittin sigarasız kaldın biri de çıkıp al dost sigara al demedi
Her çıkışın bir düşüşü oluyor kanka inşallah başarılı olursun tekrardanOrası öyle gerçekten karton karton sigara alırdım şimdi sabahtan beri 10 dal sigaram verdi bitmesin diye yarım yarim içiyorum son 2 dal sigaram kaldı
Valla ben son kurşunu sıktım sifirladim yoksa sigara parası da sorun değil atardık ama bakalım burdan ödül gelirse sigara parasını atarız sigarasız kalma bariOrası öyle gerçekten karton karton sigara alırdım şimdi sabahtan beri 10 dal sigaram verdi bitmesin diye yarım yarim içiyorum son 2 dal sigaram kaldı
Kardesım bende ıstanbulda tek yasıyorum dolap bombos sıgaram yok allahtan yemek ısını bır sekılde halledıyorum ama sıgaram olsa ayrı dertOrası öyle gerçekten karton karton sigara alırdım şimdi sabahtan beri 10 dal sigaram verdi bitmesin diye yarım yarim içiyorum son 2 dal sigaram kaldı
Allah yardımcın olsun dostumKardesım bende ıstanbulda tek yasıyorum dolap bombos sıgaram yok allahtan yemek ısını bır sekılde halledıyorum ama sıgaram olsa ayrı dert
EywAllah yardımcın olsun dostum
Bekleme olmaz dırek ıptal olurdu heraldeBeklemede ye aldılar 14k bin hepsini ödeseler ne güzel olur ya
Artık bende yüzsüz luk yapıp arada dm atıyorum cevap bile gelmiyor çoğundan 😅Valla ben son kurşunu sıktım sifirladim yoksa sigara parası da sorun değil atardık ama bakalım burdan ödül gelirse sigara parasını atarız sigarasız kalma bari
Bence öderler kankaBeklemede ye aldılar 14k bin hepsini ödeseler ne güzel olur ya
Senın ılk dagıtımının lıstesını ben yapmıstım la hatırlıyorumArtık bende yüzsüz luk yapıp arada dm atıyorum cevap bile gelmiyor çoğundan 😅
Beklemeye alındıysa site onaylamış oluyor genellikleBeklemede ye aldılar 14k bin hepsini ödeseler ne güzel olur ya
beklemeye almazdı oyle olsaBeklemede ye aldılar 14k bin hepsini ödeseler ne güzel olur ya
Öder ödemezse işleme almazdı siteyi çok iyi biliyorum 5 dk düşer hesabaBeklemede ye aldılar 14k bin hepsini ödeseler ne güzel olur ya