Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling KANSIZ | Kasa 2500+2500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,218
12,027
113
Devam edeceksen 2500 e 2500 freebet al roketbet den freebet 3 Mac 1.60 güzel 10 kere almışımdır 8 ı çekim
Kansız sitenin teki beni no bonus yaptı. Sonra sırf yatırım için karı beni aradı neden yatırımı kestiniz dedi. No bonus yaptınız dedim. Yok efendim no bonus değilsiniz dedi, girdim baktım no bonusum hala, karıya söyledim bonusu açtılar. Yatırım yaptım bu sefer limiti 10 TL ye dusurmuşler. Diyorum frebet 2500 limit 10 TL nasıl kullanayım ben frebeti anlamıyorlar. İptal et diyorum frebet istemiyorum yok edemiyoruz diyorlar çıldırdım, girdim kurpiyere bırakıp çıktım

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,531
3,519
113
Eyvallah kanka sen eski günlerine dön ben sevinirim adına ama bu günleride unutmayıp ders al. O kadar adama dagittin sigarasız kaldın biri de çıkıp al dost sigara al demedi
Orası öyle gerçekten karton karton sigara alırdım şimdi sabahtan beri 10 dal sigaram verdi bitmesin diye yarım yarim içiyorum son 2 dal sigaram kaldı

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,531
3,519
113
Pokerden aldığımda her dm atana yardımcı oldum sadece 30 40 k si öyle gitti ardından roller çekiliş vs 20 30 k da öyle verdim şimdi verdiklerimden sayılı kişiler var

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,218
12,027
113
Orası öyle gerçekten karton karton sigara alırdım şimdi sabahtan beri 10 dal sigaram verdi bitmesin diye yarım yarim içiyorum son 2 dal sigaram kaldı
Valla ben son kurşunu sıktım sifirladim yoksa sigara parası da sorun değil atardık ama bakalım burdan ödül gelirse sigara parasını atarız sigarasız kalma bari

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,144
22,104
113
Kardesım bende ıstanbulda tek yasıyorum dolap bombos sıgaram yok allahtan yemek ısını bır sekılde halledıyorum ama sıgaram olsa ayrı dert

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...