Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling KANSIZ | Kasa 2500+2500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bebegim61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,999
623
113
@KANSIZ reis senden tek bir ricam var gelince okursun. Ben cidden parasında değilim burda rollere katılıyorum 1 k mesajı doldurduk 500 aldık başkandan 5 k mesajda bi 500 daha ekliyecekya ondan konuları takip edip yorum yapıp sayı sayıyorum açık ve net olarak amacım bu. Ben kimseden para istemem kimseyede bana atması için ne ricada bulunurum ne istek ve talep gibi şeyler. Eğerki o listenizde ben varsam beni çıkarın lütfen sadece bunu derim. Arkadaşların gözünde yanlış tanınmak görülmek istemem. Allah daha çok kazanç sağlattırsın. Güle güle harca şimdiden kolay gelsin 😊

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,488
4,765
113
@KANSIZ reis senden tek bir ricam var gelince okursun. Ben cidden parasında değilim burda rollere katılıyorum 1 k mesajı doldurduk 500 aldık başkandan 5 k mesajda bi 500 daha ekliyecekya ondan konuları takip edip yorum yapıp sayı sayıyorum açık ve net olarak amacım bu. Ben kimseden para istemem kimseyede bana atması için ne ricada bulunurum ne istek ve talep gibi şeyler. Eğerki o listenizde ben varsam beni çıkarın lütfen sadece bunu derim. Arkadaşların gözünde yanlış tanınmak görülmek istemem. Allah daha çok kazanç sağlattırsın. Güle güle harca şimdiden kolay gelsin 😊
Çok sağol dostum kendi yerine beni listeye eklettin için:)

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,149
22,112
113
Elhamdullah zaten 2 mesaj atmıssın kardesım aynı anda 2 konuya tebrıkler yazmıssın takıp etmeden hala ne uzatıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...