- 37,089
- 28,055
- 113
Ins dırek cekım bıldırımı gelır sana kım onerdıyse bu sıteyı onu engelle kankaDeme la dışardayım
Ins dırek cekım bıldırımı gelır sana kım onerdıyse bu sıteyı onu engelle kankaDeme la dışardayım
La aktifpromo konusunda biri hergun %50 freebet alıyorum hergun çekiyorum yazdiydi bı ara ordan aklımda kaldı yaIns dırek cekım bıldırımı gelır sana kım onerdıyse bu sıteyı onu engelle kanka
Kesene bereket . Gelir 400 dolar ödeyemeyecekse kapatsınlar dükkanıNeyse beyler herkese 250 atalım ayriyetden @Barrios @Proletarya @Mülayim6060 @Mamoste bu 4 arkadaşa da ulasicam umarım çekim gelir gelmezse yalan olduk
Hayır midyetavabetHangi site bu kokorecbet mi
ÖderHayır midyetavabet
Kesene bereket knkNeyse beyler herkese 250 atalım ayriyetden @Barrios @Proletarya @Mülayim6060 @Mamoste bu 4 arkadaşa da ulasicam umarım çekim gelir gelmezse yalan olduk
Öder knk miktar yüksek degilLa aktifpromo konusunda biri hergun %50 freebet alıyorum hergun çekiyorum yazdiydi bı ara ordan aklımda kaldı ya
Tutturması ayrı dert cekmesı ayrı dertHiç bı ilerleme kaydede medik hala bekliyoruz
Geç gönderir dost 1 saate filan ama öder bu site ödeme yapiyorduHiç bı ilerleme kaydede medik hala bekliyoruz
@Müslüm75 paylaşmıştı 10 bin filan cekmis sıkıntı yaşamadım demişti ondan görmüşsün siteyi knk ozamanFreebeti Max 20 katiymis ilan bonus almasam daha çok çekerim saçmalığa bak ya
Sende 1. Adım tutunca gelmıssın 2 mesaj yazıp gıtmıssın ınceledım sımdı aynı anda 3 konu nasıl takıp edıyorsunAllah bol kazançlı günler nasip eylesin 🥰
Helal olsun dost hak geçirmeden takip işi adamsın1 dk ıcınde 2 farklı konuya tebrıkler demıssın kolpadan takıp etmeden @KANSIZ olurda odeme gelırse bu arkadas lıste dısı