- 11,443
- 5,587
- 113
Roll bitmiş galiba tebrikler diyelim dost
Nankörlük diz boyu dost zaten para verdiğin kişiler yarina konularına giriyorsun tepkime bile vermiyorlar forumda çok fazla çürük elma var maalesef dostum ayıklamak lazim artikBende hiç almadım valla gerçi ben bu forumdak 4-5 kişi hariç kimseden ödül alamıyorum o ayrı mesele
@KANSIZ1. Adım takıp olanlar @dermany @SüperMario @bebegim61 @Metings1905 @Forza4141 2. Adıma gecersem lıste uzar gıder @peatsx var sonra katılan
valla adammışAdam kırasını odedı burdan bırının la napsın daha
Kesene bereket dost herkese nasip olur bugün olmazsa elbet yarın çok saol🙏O gün elimden geldiğince ulaştım herkese ulaşacak halim yokdu dost çok yanlış bi dusunce haberin olsun saolasin
Yok yani forza 2. Adım da geldiyse diğer listede olsun
Doğru ben adama cömertsin dedim zaten sadece kendi adıma konuştum zaten yoksa adam kadar odul dağıtan yok bu forumda nadir vardır mamosta mulayim gibi adamlar da var yaniAdam kırasını odedı burdan bırının la napsın daha
Kanka başından beri vardım ama ne uygun görülürse o sıkıntı yokYok yani forza 2. Adım da geldiyse diğer listede olsun
ulan betlivoBu arada canlı destekle tekrar kavga halindeyim q saniye
Evet o mac bıtınce gelmıs 2. Lıste @Forza4141 ve @peatsxYok yani forza 2. Adım da geldiyse diğer listede olsun
Bu site seni kanser eder dostum. Bir daha uğrama burayaBu arada canlı destekle tekrar kavga halindeyim q saniye
Harbimi nedenKasa 14k ama 10k çektiriyor aq çocukları deliricem ya
nası oluyorKasa 14k ama 10k çektiriyor aq çocukları deliricem ya
nedenKasa 14k ama 10k çektiriyor aq çocukları deliricem ya
Max limit mi var knkKasa 14k ama 10k çektiriyor aq çocukları deliricem ya
@Forza4141 burası bası mı kardesımLetonya wonn
Bonus aldı muhtemelen ondan dolayı ayak yapıyorlarMax limit mi var knk