- 6,966
- 4,503
- 113
50 60 kişi yeter dost gözünü sevim kaç kişi takip etti zaten ben gördüm 3 4 kisiKac kısılık
50 60 kişi yeter dost gözünü sevim kaç kişi takip etti zaten ben gördüm 3 4 kisiKac kısılık
Ben kansız dan odul almadığım için hiç takip bile etmedim de zaten konuda 3 5 kisi var yokKac kısıyı doyuralım
Reis takipdeyim ama handikaplı sayaamdım kusura bakma 🥰50 60 kişi yeter dost gözünü sevim kaç kişi takip etti zaten ben gördüm 3 4 kisi
💣Paranın kokusunu alan adam puhaha
Bu nasıl bı mantıkla takip etseydin atmicakmiydikBen kansız dan odul almadığım için hiç takip bile etmedim de zaten konuda 3 5 kisi var yok
Bende hiç almadım valla gerçi ben bu forumdak 4-5 kişi hariç kimseden ödül alamıyorum o ayrı meseleBen kansız dan odul almadığım için hiç takip bile etmedim de zaten konuda 3 5 kisi var yok
Forzayi da ekle1. Adım takıp olanlar @dermany @SüperMario @bebegim61 @Metings1905 2. Adıma gecersem lıste uzar gıder
kazanan dostlara tebrıkler1. Adım takıp olanlar @dermany @SüperMario @bebegim61 @Metings1905 2. Adıma gecersem lıste uzar gıder
Dostum dünya kadar paran varken kac defa dedik bizede bir rol actir da forumda benim dışımda rol yaptırmadıgin adam kalmadı cömertliğine kimse laf edemez de ben daha senden bi rol almak için ne kadar uğrasacam ki sansin daim olsunBu nasıl bı mantıkla takip etseydin atmicakmiydik
Metin 2. Adım dan gelenleri de ekle ama onlara 250 beyler yanlış anlamayın ayriyetden 4 5 kişi daha bekliyo burda olmayankazanan dostlara tebrıkler
Teşekkürler kankaForzayi da ekle
Adam kırasını odedı burdan bırının la napsın dahaDostum dünya kadar paran varken kac defa dedik bizede bir rol actir da forumda benim dışımda rol yaptırmadıgin adam kalmadı cömertliğine kimse laf edemez de ben daha senden bi rol almak için ne kadar uğrasacam ki sansin daim olsun
Bolşanslar dostSponsor @Proletarya dosta teşekkürler üzerine birazda ben ekledim
Bonus sartlarindan hiç bişey anlamadım denicem
Kesene bereket dost yeni kupon gelecekmiForzayi da ekle
O gün elimden geldiğince ulaştım herkese ulaşacak halim yokdu dost çok yanlış bi dusunce haberin olsun saolasinDostum dünya kadar paran varken kac defa dedik bizede bir rol actir da forumda benim dışımda rol yaptırmadıgin adam kalmadı cömertliğine kimse laf edemez de ben daha senden bi rol almak için ne kadar uğrasacam ki sansin daim olsun
Sinansrlslsrlslslsmsls nerede1. Adım takıp olanlar @dermany @SüperMario @bebegim61 @Metings1905 @Forza4141 2. Adıma gecersem lıste uzar gıder
Allah razı olsun kesesine bereket knkAdam kırasını odedı burdan bırının la napsın daha