Hak neyse o helal olsun1 dk ıcınde 2 farklı konuya tebrıkler demıssın kolpadan takıp etmeden @KANSIZ olurda odeme gelırse bu arkadas lıste dısı
Hak neyse o helal olsun1 dk ıcınde 2 farklı konuya tebrıkler demıssın kolpadan takıp etmeden @KANSIZ olurda odeme gelırse bu arkadas lıste dısı
Helal dostt1 dk ıcınde 2 farklı konuya tebrıkler demıssın kolpadan takıp etmeden @KANSIZ olurda odeme gelırse bu arkadas lıste dısı
Bana devredilsin ozaman 😅😅😅1 dk ıcınde 2 farklı konuya tebrıkler demıssın kolpadan takıp etmeden @KANSIZ olurda odeme gelırse bu arkadas lıste dısı
Kanka konu sahıbı nasıl ısterse benlık durum yokBana devredilsin ozaman 😅😅😅
Reis ben handikaplı syamıyorum diye not düşsün oraya iyi okudunmu1 dk ıcınde 2 farklı konuya tebrıkler demıssın kolpadan takıp etmeden @KANSIZ olurda odeme gelırse bu arkadas lıste dısı
Bende hakdan yanayım merak etme ama seninki suçlama bildiğin ben parasında değilim reis sadece beni böyle yargımalaKanka konu sahıbı nasıl ısterse benlık durum yok
Handikaplı sayamıyorum ne demek dost tam anlayamadım?Reis ben handikaplı syamıyorum diye not düşsün oraya iyi okudunmu
Hak ettıgını dusunuyorsun yanıBende hakdan yanayım merak etme ama seninki suçlama bildiğin ben parasında değilim reis sadece beni böyle yargımala
Sadece gol sayabılıyorHandikaplı sayamıyorum ne demek dost tam anlayamadım?
Baskette potaya girince top gol sayılıyor ne farkediyor yaniSadece gol sayabılıyor
3 konu olunca sayamıyo anla ısteBaskette potaya girince top gol sayılıyor ne farkediyor yani
Hangi site ?@Müslüm75 paylaşmıştı 10 bin filan cekmis sıkıntı yaşamadım demişti ondan görmüşsün siteyi knk ozaman
Handikap 1 handikap 2 handikap 3 handikap 4 hesaplaması kuvvetli değilmis yani dostum 😅Handikaplı sayamıyorum ne demek dost tam anlayamadım?
Anladık la adam itiraf etsin diye zorluyorum3 konu olunca sayamıyo anla ıste
Elimde 2 telefon var tek telefonla bile 2 konu takip edebilme yeteneği var bende Gine cidden ve yine söylüyorum ben parasında değilim ben kimseyi böyle yargılamıyorm kimsede beni yargılamasın ben haktan yanayım orda notum var ha dikaplı sayamıyorum diye sen okumak istediğim yeri okudun sadece no konu sahibi kazanan arkadaşları canı gönülden tebrik ederim eğerki banada vermek isterseniz benim payını bu mesaj yazan arkadaşa gönderirmisin rica etsem senden teşekkür ederim şimdiden yanlıs algılanma yaşanmasın 🥰Kanka konu sahıbı nasıl ısterse benlık durum yok
Betlivo knk sen çekim filan frebet alıyorum paylastinya geçen deHangi site ?
Zor iş kanka bak sende handikap 4 e kadar saydın nerede 5-6-7Handikap 1 handikap 2 handikap 3 handikap 4 hesaplaması kuvvetli değilmis yani dostum 😅
Hahaha çok kral bı hareket @Barrios dostum 😉Anladık la adam itiraf etsin diye zorluyorum
Metin bak kardeşim ben parasında değilim diyorum sana anlata bildimmiSadece gol sayabılıyor
Evet 1.000 TL 500 frebet 2.000 TL 1.000 frebet veriyo basket futbol voleybol 3 tane oynucan 1.70 orandan nolduki kankaBetlivo knk sen çekim filan frebet alıyorum paylastinya geçen de