http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling KANSIZ | Kasa 1k Hedef ~~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

djebbi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,363
382
83
Bütün rol aynı adamlar etrafında dönüp duruyor. Bu konuda da kazanç olursa atacağı kişiler belli 😀😀😀 aynı kişiler dönüp durun bakalım nereye kadar. İnsanları boşa yoruyorsunuz zaten belli kişilersiniz grup olarak devam edin dostlar kimse bişey demez insanları yormayın yeter
Çete olmuşlar hacı roll takip edip boşuna zaman harvamaya gerek yok hep aynı isimler😇😆😆

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,501
23,675
113
Çete olmuşlar hacı roll takip edip boşuna zaman harvamaya gerek yok hep aynı isimler😇😆😆
Çete demeyelim birbirine devamlı destek atan insanlar diyelim. Siz sadece rol takip edip ödül alip gitme derdindesiniz. Ben şahsen etkinlik açmayana ödül atmiyorum bunu da en başta belirtiyorum takip etmesinler diye. Burada kendi kendinize çete filan demeyin açın cebinizden bir kaç defa rol görün 3.5 kişiyi paylaşın paranızı bak nasıl her rolde ödül geliyor

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Çete demeyelim birbirine devamlı destek atan insanlar diyelim. Siz sadece rol takip edip ödül alip gitme derdindesiniz. Ben şahsen etkinlik açmayana ödül atmiyorum bunu da en başta belirtiyorum takip etmesinler diye. Burada kendi kendinize çete filan demeyin açın cebinizden bir kaç defa rol görün 3.5 kişiyi paylaşın paranızı bak nasıl her rolde ödül geliyor
Ben 4 rolde 10k dağıttım mesela şimdi napmam lazım üstad?

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Bunu söylemen yeterli bak ne güzel anlaştık güzel insan bol şans senin rollere katılmayız olur biter . Baştan söylemen gerçekten harika

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...