http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling KANSIZ | Kasa 1k Hedef ~~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,255
3,809
113
Ben sadece etkinlik açana diye belirtiyorum rollerde. Veya bana katkısı olan insanları seçiyorum. Parasız zamanımda benim için birşeyler yapan insanı seçmek vefadir çete değil. Vefalı insanlarla yürüyün... Bol şanslar
Vefalı insanlar her zaman iyilerdir ama roll açılınca kazanan kişi en baştan belirliyse takip vefa dostuna sadece ihtiyacı olan zamanda para yardımı eden değil vefa aynı zamanda insanlara vefalı ve adil davranandır. Adil ülke isteyen halkımız için önce adil davranmayı bilmek gerek isyan edilen konu bu !

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,919
10,839
113
olm siz mal misiniz amk roll kavgası mı ediyorsunuz forumun düştüğü hale bak

haylan06

Elinden geleni yap, çiçek açmayan ağaç utansın🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,488
8,141
113
Bak işte adamsın dediğin insan benden defalarca ödül alıp hakaret etti burada. Çok güzel seçim yapıyorsunuz neyss bol şanslar dileriz
Ben senden bir kere bile ödül almadım ben kimseden ödül almadım ama ödül vermişliğim çoktur.

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,414
23,512
113
Vefalı insanlar her zaman iyilerdir ama roll açılınca kazanan kişi en baştan belirliyse takip vefa dostuna sadece ihtiyacı olan zamanda para yardımı eden değil vefa aynı zamanda insanlara vefalı ve adil davranandır. Adil ülke isteyen halkımız için önce adil davranmayı bilmek gerek isyan edilen konu bu !
Adalet aranacak en son yerdesin dostum. Kimse sırtında taş taşımıyor. Ödül alıp arkasına bakmayan insana Adalet işlemez burada. Aç bir gün rol kendi kuralları koy ona göre hareket et

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,488
8,141
113
Ne yapsınlar istersin senin gibi parayı alıp kaçıp kimseye beş kuruş faydası olmayanlara mi dagitsinlar öyle daha mı adaletli
Peki cano şöyle söyleyim sana ben rolling açıyorum yanımdaki arkadaşım hemen konuya geliyor rolling bitiyor hediyeyi ona veriyorum, oda kazanıyor diğer odadaki arkadaşa veriyor , sonra para bitince sağdan soldan Dm atıp para toplayıp aynı taktikle devam bunun neresini savunursun bana dermisin?

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Ben senden bir kere bile ödül almadım ben kimseden ödül almadım ama ödül vermişliğim çoktur.
Bizim zorumuza gitmiyor dost sadece istiyoruz ki konu başlığında etiket atın bunlara sadece diye. Niye anlamak istemiyorsunuz bizi. Kötü birşey mi diyoruz. Siz 7 kişi iyi arkadaşsınız ne güzel ama insanları da yormayın. Sözüm 7 kişilik arkadaşlara

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,414
23,512
113
Bende senden bir kere bile almadım mesela.. ha bende şöyle bir şey var birisinden bir kez ödül aldiysam 10 kez dönmüşümdür varsa aksini idda eden yazabilir.

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,488
8,141
113
Bende senden bir kere bile almadım mesela.. ha bende şöyle bir şey var birisinden bir kez ödül aldiysam 10 kez dönmüşümdür varsa aksini idda eden yazabilir
O zaman ben sana çok ödül verdim deme reis. Eyvallah

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,593
21,301
113
Peki cano şöyle söyleyim sana ben rolling açıyorum yanımdaki arkadaşım hemen konuya geliyor rolling bitiyor hediyeyi ona veriyorum, oda kazanıyor diğer odadaki arkadaşa veriyor , sonra para bitince sağdan soldan Dm atıp para toplayıp aynı taktikle devam bunun neresini savunursun bana dermisin?
Ben konuyu bilmiyorum dostum bu tunca54 un Adalet timsali yorumuna karşılık verdim ben sadece

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,919
10,839
113
Ne yapsınlar istersin senin gibi parayı alıp kaçıp kimseye beş kuruş faydası olmayanlara mi dagitsinlar öyle daha mı adaletli
Olum rollün amacı bu değil mi siz ne anlatıyoruz bırader ben adamı takip ederım paramı da alırım rolde açmam roll açıyorsanız beklenti içinde olmayin kardeş 50 tane şart koşmaya başlamış mıllet yok 50 rollü olana göndericem yok roll açana gonderıcem cart curt taşşak mı geçiyonuz parası olan adamın rolde işi olmaz bunu toplasan 6-7 rolle katılmış biri olarak söylüyorum bana atılan hiçbir para ile de roll falan açmadım sigaramı aldım yemegimi yedim atanlara da eyvallah en son ödülü de kansızdan almıştım 750 tl

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,488
8,141
113
Ben konuyu bilmiyorum dostum bu tunca54 un Adalet timsali yorumuna karşılık verdim ben sadece
Ben kendi fikrimi beyan ettim kankam, aksi hiç birşeyde yoktur doğru söyleyen dokuz köyden kovulur. Ama diyorumya bazı şeyleri görebilmek için vakit lazım umarım savunan herkes haklı çıkar ben haksız çıkarım , sorun yok rolling falan pek takılmam zaten az çok bir iki alıntı yapmışlığımız varsa biriyle girer takılırım umrumda değil 300-500 ama bazılarının çok umrunda emin ol canımsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...