- 6,907
- 4,412
- 113
Losemher zamanki gibi
Birazda futbol dene kral,,Losemher zamanki gibi
Bol şans dost. Yenisini açarsınız birazdan canını sıkmaLosemher zamanki gibi
bol şans
Bol şans
Çete olmuşlar hacı roll takip edip boşuna zaman harvamaya gerek yok hep aynı isimler😇😆😆Bütün rol aynı adamlar etrafında dönüp duruyor. Bu konuda da kazanç olursa atacağı kişiler belli 😀😀😀 aynı kişiler dönüp durun bakalım nereye kadar. İnsanları boşa yoruyorsunuz zaten belli kişilersiniz grup olarak devam edin dostlar kimse bişey demez insanları yormayın yeter
7 lı çete 🤣🤣 devam etsinler bakalım görecez.Çete olmuşlar hacı roll takip edip boşuna zaman harvamaya gerek yok hep aynı isimler😇😆😆
Çokta bir yerimdeydi 🙃🙃7 lı çete 🤣🤣 devam etsinler bakalım görecez.
Ben daha hiç roll açmadim nasil yapildiğinida bilmen 😄 ama ögrenip boll boll roll açacam ki bu ceteye arpa yok😁😁7 lı çete 🤣🤣 devam etsinler bakalım görecez.
O çeteye bir kuruş yedirmemek icap eder bende zaten not aldım isimleriniBen daha hiç roll açmadim nasil yapildiğinida bilmen 😄 ama ögrenip boll boll roll açacam ki bu ceteye arpa yok😁😁
Aynen kanksO çeteye bir kuruş yedirmemek icap eder bende zaten not aldım isimlerini
Helal olsun kara liste oluşturdu bende deO çeteye bir kuruş yedirmemek icap eder bende zaten not aldım isimlerini
Saysana dost kim onlarO çeteye bir kuruş yedirmemek icap eder bende zaten not aldım isimlerini
Hakanım görünen köy klavuz istemez gardaşım beSaysana dost kim onlar
Haklısın ne diyimHakanım görünen köy klavuz istemez gardaşım be
Çete demeyelim birbirine devamlı destek atan insanlar diyelim. Siz sadece rol takip edip ödül alip gitme derdindesiniz. Ben şahsen etkinlik açmayana ödül atmiyorum bunu da en başta belirtiyorum takip etmesinler diye. Burada kendi kendinize çete filan demeyin açın cebinizden bir kaç defa rol görün 3.5 kişiyi paylaşın paranızı bak nasıl her rolde ödül geliyorÇete olmuşlar hacı roll takip edip boşuna zaman harvamaya gerek yok hep aynı isimler😇😆😆
Ben 4 rolde 10k dağıttım mesela şimdi napmam lazım üstad?Çete demeyelim birbirine devamlı destek atan insanlar diyelim. Siz sadece rol takip edip ödül alip gitme derdindesiniz. Ben şahsen etkinlik açmayana ödül atmiyorum bunu da en başta belirtiyorum takip etmesinler diye. Burada kendi kendinize çete filan demeyin açın cebinizden bir kaç defa rol görün 3.5 kişiyi paylaşın paranızı bak nasıl her rolde ödül geliyor
Bunu söylemen yeterli bak ne güzel anlaştık güzel insan bol şans senin rollere katılmayız olur biter . Baştan söylemen gerçekten harikaÇete demeyelim birbirine devamlı destek atan insanlar diyelim. Siz sadece rol takip edip ödül alip gitme derdindesiniz. Ben şahsen etkinlik açmayana ödül atmiyorum bunu da en başta belirtiyorum takip etmesinler diye. Burada kendi kendinize çete filan demeyin açın cebinizden bir kaç defa rol görün 3.5 kişiyi paylaşın paranızı bak nasıl her rolde ödül geliyor
Sen adamsın adamO çeteye bir kuruş yedirmemek icap eder bende zaten not aldım isimlerini
Demekki yanlış kişilere dağıtmışsin mesele de bu zaten. Dağıttığın insanlar sana dönmemiş etkinlik açmamış sonra burada çete filan konusup duruyorsunuzBen 4 rolde 10k dağıttım mesela şimdi napmam lazım üstad?