Yav arkadaş ben insanlık görevimi yaptım Avrupa'da dahi Almanya Fransa Rusya ve türevleri ülkeler hariç geri kalanı da aynı polisleri rüşvetçi insanı esir alırlar yurt dışını görmemişsiniz uyarıyoruz başka ülkelerde haklı olsan dahi polis vatandaşını tutuyor güvenip de gitmeyin
sen peki yurtdısında nereye gittin biz görmediğimiz için bizede gittiğin ülkeleri anlatsana bilgilenelim

gelelim abim ve ailesi benzeri bir ülkede kendi işlerini kurdular (türk yerel tatlılarını yapıp satıyorlar baklavayı deli gibi sevmiş oranın yerel halkı) dükkanları var. rahatlar çünkü vergi az, polis rüşvet sorunu var ama gereken yerlere şikayet ettinmi bir daha polislik yapmayı bırak direkman hapishe atıyorlar dedi. bu tarz ülkelerde ülkenin başkentinde bu sorunları yaşarsın mesela bizimkiler yasadıkları ülkenin tatil şehri diye adlandırdıkları bir sehirde iş kurdukları için çok güzel rahatça hayatlarına bakıyorlar. 4 yasında bir yeğenim var dünyalar tatlısı allah ona uzun ve güzel ömür versin. güzel bir özel anakoluna gidiyor abim ilk defa onunla servisi beklemiyorum dedi çünkü bulundugum sehirde çocuk kaçırma oranı sıfıra yakın dedi. hırsızlık yokmuş mesela kültürleri gereği hırsızlık yapanları sevmiyorlarmış (budist kültürü) filan filan. işlerini bi oturtsunlar bende gelecek sene tasınıcam onların yanına zaten ilk işim kumar serbetsmi değilmi diye baktım boşuna idam edilmiyelim iki slot zevkimize

idam var orada. serbestmiş

bakalım hayalim kendi slot sitemi açmak olacak o da

. kısacası demek istediğim yazdıgın ülkeler almanya, fransa, rusya en çok insan kaçakcılıgın yasandıgı ülkeler
en.wikipedia.org
en.wikipedia.org
en.wikipedia.org