http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kamboçya Tehlikesi Hakkında

okcthunder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
108
56
28
Eskı kullanan herkezı dovmek ıstıom hepsı acayıp havalarda aw. Bıde kendılerıne eksı sozluk yazarıyım dıolar bı havalar bı havalar alayı ılgı orodusu. Alt tarafı kıcı kırık ınternette bı forum sıtesınde uyelıgın var var yorum atıon aw hepsı sankı kıtap yazar gıbı uzun uzun yazım havalı havalı yazıor alayına dusmanım velet ergenler. Eksı kullanıp basına bısı gelen haketmıstır ıı olmus
ekşi yine iyi konuşmasını bilen çoğu konuda bilgi sahibi adamlar var bi ara inci sözlük vardı asıl velet tayfa orda 10 12 yaş grubu

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,016
2,409
113
ekşi yine iyi konuşmasını bilen çoğu konuda bilgi sahibi adamlar var bi ara inci sözlük vardı asıl velet tayfa orda 10 12 yaş grubu
Yüzde 70i bot hesap ekside. 2 kişiye Cimere verdim ikisi de bot hesap çıktı. Sosyal medyadaki yorumların yüzde 70inden fazlası bot hesaplarca yapılıyor. Kısacası böylesine mamana gibi toplumlar nasıl ortaya çıkarıldı 100 yıl sonra dünya kalırsa o günün insanları değerlendirecektir.

duvar01

https://youtu.be/8eFR9lRIyEE?si=Exwx47UaK7GyBpQO
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,715
1,154
113
Incıye laf yok lan! Hay aw ıfsa olduk gaza gelıp nıck vermıyek cok eskılerden bılen olur neyse ıncı falan blmıom bb

Kostantinye

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
622
371
63
Limonataya kafa atan çocuk konusu açsın birisi de onu da tartışalım
Burda ciddi bir konu hakkında insanları bilgilendiriyorum yarın bir gün gel Kamboçyaya 37 günde ev araba alırsın umuduyla senide bu hikayedeki çocuk gibi çağırıp esir alırlarsa ozaman görürsün limonataya kafa atmayı

okcthunder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
108
56
28
Incıye laf yok lan! Hay aw ıfsa olduk gaza gelıp nıck vermıyek cok eskılerden bılen olur neyse ıncı falan blmıom bb
ekşicilere sallamandan tahmin etmem lazımdı bunlar bi ara fener galatasaray gibi düşmandı birbirlerine altını şer incisi ker hehheheh

duvar01

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,715
1,154
113
Burda ciddi bir konu hakkında insanları bilgilendiriyorum yarın bir gün gel Kamboçyaya 37 günde ev araba alırsın umuduyla senide bu hikayedeki çocuk gibi çağırıp esir alırlarsa ozaman görürsün limonataya kafa atmayı
Herkez o dallama kadar mal deıldır kıral adamlar bankasını paparasını kıralar hapse gırer ama teee oralara calısmaya gezmeye gıtmez para ıcın

duvar01

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,715
1,154
113

apuzcheva

🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,594
2,695
113
TG gruplarında uçak biletinizi varana kadar karşılıyorlar sonrası ızdırap arkadaşın dediği doğru kimisi adlı durumdan gidiym diyor kimisi maddi durumdan Kamboçya olarak değil 3 4 ülke daha var gerçekten büyük bir ağ kurmuşlar götürenler de gene Türk tuhaf kısmı😁

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,572
997
113
millet şehir dışına zor çıkıyor zaten

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,520
13,504
113
Nasil gideriz degisiklik sart esir alinasim geldi esir etsinler beni

byormantik

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
208
139
43
konudan bağımsız genel kultur sevıyesı epey dusukmus forumda ınsanlar kamboçyayı afrika kıtasında zannediyorlar onu farkettim

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,520
13,504
113
konudan bağımsız genel kultur sevıyesı epey dusukmus forumda ınsanlar kamboçyayı afrika kıtasında zannediyorlar onu farkettim
Kamboçya, resmî adıyla Kamboçya Krallığı, Güneydoğu Asya anakarasının güneyinde yer alan bir ülkedir. 181,035 km² alana yayılan ülke, kuzeybatıda Tayland, kuzeydoğuda Laos, doğuda Vietnam ve güneybatıda Tayland Körfezi ile çevrilidir. Kamboçya'nın nüfusu 15 milyonun üzerindedir. Vikipedi

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,058
369
83
Yalan dolan haberlere hele ki dünyayı geziyorum ayağına yalan basanlara ne kadar çok inanıyor bizim millet. Gitmiş bir ülkeye kafayı yapmış uyuşturucu kullanmış ayakta duramıyor . Sonra diyor beni dövdüler gasp ettiler yüzde 99 yalan kurmaca bizim millette ah vah öyle böyle diyor. Bilmesem bu yazıyı yazmam. Şimdi çok bilmişler diyecek hadi lan oradan ama gerçek bu videoların yüzde 99 yalan dolan ve kurmaca inanmayın asla

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,780
2,832
113
Dünyada 250-300 kadar ülke varsa enflasyonu en yüksek 2-3 ülkeden biriyiz. Kamboçya ekonomisinin bile bu kadar rezil olduğunu düşünmüyorum. Hatta Suriye falan bile bizden daha iyi durumda olabilir. Buradaki Suriyelilerin gitmeme sebebi beleş musluğunun kısılmaması. Yoksa çoğu memleketine gider zaten

MrRobot

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,822
792
113
Merhaba arkadaşlar az önce ekşi sözlükte yurtdışı diye Kamboçyaya çalışmaya gidip Çin mafyasına esir düşen Bir arkadaşın hikayesini okudum sakın ola bilmediğiniz ülkelere gitmeyin bu ve bunun gibi birçok Türk vatandaşlarının düştüğü duruma düşersiniz adam resmen Suriye'deki sedneya hapishanesinden daha beter Bir yere düşmüştü fotoğrafları link olarak atmıştı. Özelikle kumarda batmış bankaları ucurmuş arkadaşlar dikkat etsin
ne saçmalıyon reis kumar krizin geldiyse oyna

MrRobot

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,822
792
113
Dünyada 250-300 kadar ülke varsa enflasyonu en yüksek 2-3 ülkeden biriyiz. Kamboçya ekonomisinin bile bu kadar rezil olduğunu düşünmüyorum. Hatta Suriye falan bile bizden daha iyi durumda olabilir. Buradaki Suriyelilerin gitmeme sebebi beleş musluğunun kısılmaması. Yoksa çoğu memleketine gider zaten
sende beyin yok

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,684
2,366
113
Merhaba arkadaşlar az önce ekşi sözlükte yurtdışı diye Kamboçyaya çalışmaya gidip Çin mafyasına esir düşen Bir arkadaşın hikayesini okudum sakın ola bilmediğiniz ülkelere gitmeyin bu ve bunun gibi birçok Türk vatandaşlarının düştüğü duruma düşersiniz adam resmen Suriye'deki sedneya hapishanesinden daha beter Bir yere düşmüştü fotoğrafları link olarak atmıştı. Özelikle kumarda batmış bankaları ucurmuş arkadaşlar dikkat etsin
İyi ki uyardın kanka tam Kamboçyaya gidiyordum ben de :D

işin şakası bi yana Gana'ya gidecektim ben de ailesel sorunlar çıktı. Orda türk mühendislerin yanında çalışacaktım. Gana iyi o konuda.

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,093
4,316
113
Yav arkadaş ben insanlık görevimi yaptım Avrupa'da dahi Almanya Fransa Rusya ve türevleri ülkeler hariç geri kalanı da aynı polisleri rüşvetçi insanı esir alırlar yurt dışını görmemişsiniz uyarıyoruz başka ülkelerde haklı olsan dahi polis vatandaşını tutuyor güvenip de gitmeyin
Lan yurt dışındayım şuanda balkonda smirnoff içiyorum cigaramda kapıma gelmiş benden önce boş boş konuşma amk