http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kamboçya Tehlikesi Hakkında

Kranlkadm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
706
210
43
Bir insan neden çalışmaya Kamboçya ya gider ki orda kiler acliktan ölüyor zaten
adamlar tr den çıkayım gerisi kolay diye bakıyor işte yazık aklı olan düşünebilen bir birey bunu yapmamalı gideceğin yeri araştırmadan gitmek doğru değil şimdi aga adamın hali ortada diye bir durum yok arkadaş slot oynamıyor kötü olmuş tabi ama yapıcak birşey yok umarım daha akıllı karar alır

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Yav arkadaş ben insanlık görevimi yaptım Avrupa'da dahi Almanya Fransa Rusya ve türevleri ülkeler hariç geri kalanı da aynı polisleri rüşvetçi insanı esir alırlar yurt dışını görmemişsiniz uyarıyoruz başka ülkelerde haklı olsan dahi polis vatandaşını tutuyor güvenip de gitmeyin
sen peki yurtdısında nereye gittin biz görmediğimiz için bizede gittiğin ülkeleri anlatsana bilgilenelim :)
gelelim abim ve ailesi benzeri bir ülkede kendi işlerini kurdular (türk yerel tatlılarını yapıp satıyorlar baklavayı deli gibi sevmiş oranın yerel halkı) dükkanları var. rahatlar çünkü vergi az, polis rüşvet sorunu var ama gereken yerlere şikayet ettinmi bir daha polislik yapmayı bırak direkman hapishe atıyorlar dedi. bu tarz ülkelerde ülkenin başkentinde bu sorunları yaşarsın mesela bizimkiler yasadıkları ülkenin tatil şehri diye adlandırdıkları bir sehirde iş kurdukları için çok güzel rahatça hayatlarına bakıyorlar. 4 yasında bir yeğenim var dünyalar tatlısı allah ona uzun ve güzel ömür versin. güzel bir özel anakoluna gidiyor abim ilk defa onunla servisi beklemiyorum dedi çünkü bulundugum sehirde çocuk kaçırma oranı sıfıra yakın dedi. hırsızlık yokmuş mesela kültürleri gereği hırsızlık yapanları sevmiyorlarmış (budist kültürü) filan filan. işlerini bi oturtsunlar bende gelecek sene tasınıcam onların yanına zaten ilk işim kumar serbetsmi değilmi diye baktım boşuna idam edilmiyelim iki slot zevkimize :) idam var orada. serbestmiş :) bakalım hayalim kendi slot sitemi açmak olacak o da :). kısacası demek istediğim yazdıgın ülkeler almanya, fransa, rusya en çok insan kaçakcılıgın yasandıgı ülkeler

Son düzenleme:

gökmen67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
536
240
43
Merhaba arkadaşlar az önce ekşi sözlükte yurtdışı diye Kamboçyaya çalışmaya gidip Çin mafyasına esir düşen Bir arkadaşın hikayesini okudum sakın ola bilmediğiniz ülkelere gitmeyin bu ve bunun gibi birçok Türk vatandaşlarının düştüğü duruma düşersiniz adam resmen Suriye'deki sedneya hapishanesinden daha beter Bir yere düşmüştü fotoğrafları link olarak atmıştı. Özelikle kumarda batmış bankaları ucurmuş arkadaşlar dikkat etsin
gitmeseydi mk ne işi var gavur elinde

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,611
1,110
113
Bir insan neden çalışmaya Kamboçya ya gider ki orda kiler acliktan ölüyor zaten
taylanda fiki fiki için gidiyolar bu da komşu ülke... normalde bunla ilgili belgesel var. genel olarak afrikadaki gençler düşüyor bu tuzağa... iş buldum diye bütün köyden borç alıp gidip köle oluyolar. interpol de yardım edemiyor mynmar kamboçya gibi yerlerde...

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Çin tarafinda wietnama komsu yani asya da ve asyanin en fakir ulkelerinden
konuyu açıp sonra siz yurtdısı görmemissiniz diyen arkadasada yazdım ufaktan burayada yazayım

abim ve ailesi benzeri bir ülkede kendi işlerini kurdular (türk yerel tatlılarını yapıp satıyorlar baklavayı deli gibi sevmiş oranın yerel halkı) dükkanları var. rahatlar çünkü vergi az, polis rüşvet sorunu var ama gereken yerlere şikayet ettinmi bir daha polislik yapmayı bırak direkman hapishe atıyorlar dedi. bu tarz ülkelerde ülkenin başkentinde bu sorunları yaşarsın mesela bizimkiler yasadıkları ülkenin tatil şehri diye adlandırdıkları bir sehirde iş kurdukları için çok güzel rahatça hayatlarına bakıyorlar. 4 yasında bir yeğenim var dünyalar tatlısı allah ona uzun ve güzel ömür versin. güzel bir özel anakoluna gidiyor abim ilk defa onunla servisi beklemiyorum dedi çünkü bulundugum sehirde çocuk kaçırma oranı sıfıra yakın dedi. hırsızlık yokmuş mesela kültürleri gereği hırsızlık yapanları sevmiyorlarmış (budist kültürü) filan filan. işlerini bi oturtsunlar bende gelecek sene tasınıcam onların yanına zaten ilk işim kumar serbetsmi değilmi diye baktım boşuna idam edilmiyelim iki slot zevkimize :) idam var orada. serbestmiş :) bakalım hayalim kendi slot sitemi açmak olacak o da :)

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,780
2,832
113
Sende çok var. Real ortamda insanların yüzüne edemediklerini burada söyleyerek tatmin olmaya çalışmanı anlayabiliyorum

Biraz abarttım. 3 dedim fakat 6. sıradaymışız. Yani dünyada yaklaşık 300 kadar ülke varsa enflasyonu en yüksek 6. ülkeyiz. Yani böyle bir ülke mi varmış dedikleri Kamboçya bile bize bir taraflarıyla gülüyor arkadaş

Çünkü bu potensiyale rağmen maalesef bu durumdayız. Kim gülmez ki. Bütün dünyanın tanıdığı ve dünyada saygın bir konumu olan bir ülke bu kadar kötü yönetilmeyi hak etmiyor

Tüm dünya bize gülüyor. Çünkü yüksek potansiyalimize rağmen bu durumdayız ve buna gülünür. Angolaya, Tazmanyaya, Kamboçyaya kimse gülmez ama bize tüm dünya güler

Son düzenleme:

MrRobot

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,822
792
113
Sende çok var. Real ortamda insanların yüzüne edemediklerini burada söyleyerek tatmin olmaya çalışmanı anlayabiliyorum

Biraz abarttım. 3 dedim fakat 6. sıradaymışız. Yani dünyada yaklaşık 300 kadar ülke varsa enflasyonu en yüksek 6. ülkeyiz. Yani böyle bir ülke mi varmış dedikleri Kamboçya bile bize bir taraflarıyla gülüyor arkadaş

Çünkü bu potensiyale rağmen maalesef bu durumdayız. Kim gülmez ki. Bütün dünyanın tanıdığı ve dünyada saygın bir konumu olan bir ülke bu kadar kötü yönetilmeyi hak etmiyor

Tüm dünya bize gülüyor. Çünkü yüksek potansiyalimize rağmen bu durumdayız ve buna gülünür. Angolaya, Tazmanyaya, Kamboçyaya kimse gülmez ama bize tüm dünya güler
neyin kafası bu enflasyonun birçok nedeni var bunun bir nedeni de sensin yani kumarbazlar

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,780
2,832
113
neyin kafası bu enflasyonun birçok nedeni var bunun bir nedeni de sensin yani kumarbazlar
Evet enflasyonun birçok nedeni var. Fakat dünyada 300'e yakın ülke arasından sondan 6. sırada olmamızı normal mi görüyorsun. Üstelik bu kadar patonsiyalli bir ülke olmamıza ve dünyada saygın bir konumumuz olmasına rağmen yüksek enflasyonda sondan 6. sırada olmamızı normal görebiliyor musun

Sende beyin yok dedin ya. Ondan soruyorum. Belli ki sende zeka fışkırması var. Aman dışarıya fazla taşırma

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,920
3,180
113
Asla ziyaret edilmemesi gereken 10 ülke

1.Suriye
2.Yemen
3.Libya
4.Güney Sudan
5.Orta Afrika Cumhuriyeti
6.Irak
7.Afganistan
8.El Salvador
9.Kuzey Kore
10.Venezuela

Türklerin yaşamadığı 3 ülke
Butan
Tonga
Tuvalu

(Dünya'daki ülke sayısı 208)

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,780
2,832
113
Asla ziyaret edilmemesi gereken 10 ülke

1.Suriye
2.Yemen
3.Libya
4.Güney Sudan
5.Orta Afrika Cumhuriyeti
6.Irak
7.Afganistan
8.El Salvador
9.Kuzey Kore
10.Venezuela

Türklerin yaşamadığı 3 ülke
Butan
Tonga
Tuvalu

(Dünya'daki ülke sayısı 208)
Güney Amerika ülkeleri ve Rusya da bence bunun içinde. Manita tavladım diye düşünürken ertesi sabah küvetin içinde böbreklerinden teki çıkartılmış halde bulabilirsin kendini

gangplank

Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,983
2,669
113
Akıllı adam ne yapacağını bilir.

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,261
8,239
113
Merhaba arkadaşlar az önce ekşi sözlükte yurtdışı diye Kamboçyaya çalışmaya gidip Çin mafyasına esir düşen Bir arkadaşın hikayesini okudum sakın ola bilmediğiniz ülkelere gitmeyin bu ve bunun gibi birçok Türk vatandaşlarının düştüğü duruma düşersiniz adam resmen Suriye'deki sedneya hapishanesinden daha beter Bir yere düşmüştü fotoğrafları link olarak atmıştı. Özelikle kumarda batmış bankaları ucurmuş arkadaşlar dikkat etsin
O da bişey mi biz Türkiyede 23 yıldır türk mafyaları tarafından esir olarak işkence görüyoruz

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
249
130
43
Sayende sabahın 6 sında üşenmeden okudum 34. Sayfada ise giriş gelişme var ama sonuç yok agzı açık kola şişesi gibi kalmış adam kurtuldu mu kurtulmadı mı kaçırılıp rehin tutulan adam hapis gibi evde telefon ve ınternetı nasıl buluyor ılgınccc

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
249
130
43
Eskı kullanan herkezı dovmek ıstıom hepsı acayıp havalarda aw. Bıde kendılerıne eksı sozluk yazarıyım dıolar bı havalar bı havalar alayı ılgı orodusu. Alt tarafı kıcı kırık ınternette bı forum sıtesınde uyelıgın var var yorum atıon aw hepsı sankı kıtap yazar gıbı uzun uzun yazım havalı havalı yazıor alayına dusmanım velet ergenler. Eksı kullanıp basına bısı gelen haketmıstır ıı olmus
Sen ne anlatıyorsun be kanka git inci Sözlük kullan sen yazış şeklinden belli zaten