- 78,064
- 50,120
- 113
Ben rap müzikle uğraşıyorum ama öyle yeniler gibi kardeşim helikopter gibi değil gerçekten yani sokağı anlatan hiphop kültürüSesin güzelmi
Ben rap müzikle uğraşıyorum ama öyle yeniler gibi kardeşim helikopter gibi değil gerçekten yani sokağı anlatan hiphop kültürüSesin güzelmi
Ünlenince konser girişine söyle kod adı : Werderbremen falan biri gelirse alın içeri diyeValla şu ilk şarkımı yayınlamayı bekliyorum ama bu gidişle yarr...ı yayınlarız biz klibe reklama vereceğimiz paraları gidip kumara veriyoruz. Şarkı bir yayinlansa el ayak cekicem tamamen odaklanicam müziğe ama asıl olan o zamana kadar kaybedip durursam o zaman yayinlayamam bı bok
Hshshshahshhahs abim zwten o aşamaya bir gelirsem varya ufffff ilk seni davet ederim beklentim Spotify da 20 bin izlenme ilk şarkımdaÜnlenince konser girişine söyle kod adı : Werderbremen falan biri gelirse alın içeri diyeMahrum etme bizi eğlenceden
![]()
Pek anlamam şöylersen Müslüm babadan dinlerizBen rap müzikle uğraşıyorum ama öyle yeniler gibi kardeşim helikopter gibi değil gerçekten yani sokağı anlatan hiphop kültürü
Ben de dinliyorum abi Müslüm ferdi Neşet sadece icra ettiğim müzik dalı farklıPek anlamam şöylersen Müslüm babadan dinleriz
Videon falan yokmu youtubede izleyekBen de dinliyorum abi Müslüm ferdi Neşet sadece icra ettiğim müzik dalı farklı
Hadi inşallah yayınlarsan haberimiz olsun. Eşe dosta falan yayarızHshshshahshhahs abim zwten o aşamaya bir gelirsem varya ufffff ilk seni davet ederim beklentim Spotify da 20 bin izlenme ilk şarkımda
Daha çıkmadı abim zwten çıkınca genel olarak bir rica ederim paylaşılmasını dinlenmesini sizlerdenVideon falan yokmu youtubede izleyek
Sağolasın abimHadi inşallah yayınlarsan haberimiz olsun. Eşe dosta falan yayarız
Bol şanslar broŞuan tek umudum şu kupon son maç da MS 0
Eyvallah abiBol şanslar bro
Şu gelsin varya zararın aw gelirse bir kişiye Dm atcam direktŞuan tek umudum şu kupon son maç da MS 0
Aşirete dinletiriz bro mrk etmeDaha çıkmadı abim zwten çıkınca genel olarak bir rica ederim paylaşılmasını dinlenmesini sizlerden
Düşündüğüm oluyor son maclarda hep lebron önde gene belki önde olur ama bu maca dawis biraz ağırlığını koyar..@Kaneko55 Davis baya iyi başladı lebronda tık yok yeni gelen hacmimura LEBRONA kötü geldi kesildi sayı atmiyo
Eyvallah abimmAşirete dinletiriz bro mrk etme