- 5,847
- 4,977
- 113
Juventude iy 0.5 üstHepsi geldi evet dayının morali bozuk dün dinlemedi beni yoksa kazanıyordu dayiliktan reddedecem
Juventude iy 0.5 üstHepsi geldi evet dayının morali bozuk dün dinlemedi beni yoksa kazanıyordu dayiliktan reddedecem
Bol şanslar dost bugün futbol denedim bı kereligine oda yaktı futbol oynamasam geliyormuş 😂😂Juventude iy 0.5 üst
Ben biraz önden almistim almadığım bahsi kimseye vermem kardeşim 😉Bol şanslar dost bugün futbol denedim bı kereligine oda yaktı futbol oynamasam geliyormuş 😂😂
Arkamdan falan mı sallıyonuz lanNobody:
@Werderbremen :😃😃
Çok bozuldu moralimArkamdan falan mı sallıyonuz lan![]()
Niye la ne oldu ?Çok bozuldu moralim
SlodNiye la ne oldu ?
Tebrikler bro bende para yoktu tüm parayı nbaye attikBen biraz önden almistim almadığım bahsi kimseye vermem kardeşim 😉
Normal wk bugün konya maçında ilk yarı konya korner alır oynadığımı sanıyordum sonra bir baktım ilk yarı atar oynamışım aynı seyirmeler bende de oldu işimiz gücümüz rast gitmiyor zaten bu soktuğumun bahsinden dolayıSadece bende mi oluyor bu kaybedince moralim aşırı bozuluyor vücudumun her noktası seyirmeye basliyor başıma ağrılar falan giriyor bünye manyağa dönüyor
Nerdesin la gözükmüyor sunNormal wk bugün konya maçında ilk yarı konya korner alır oynadığımı sanıyordum sonra bir baktım ilk yarı atar oynamışım aynı seyirmeler bende de oldu işimiz gücümüz rast gitmiyor zaten bu soktuğumun bahsinden dolayı![]()
Botofogo iy gol olurTebrikler bro bende para yoktu tüm parayı nbaye attik
Abi sorma ya malım yani abi ödeme var prodüktör e , müzik yaptığım için son 800 ödemem kaldı bu gece kaybettiğim 900 TL ulan mal adam git öde borcunu ne işin var slotla git öde yani kafan mı yok wwNormal wk bugün konya maçında ilk yarı konya korner alır oynadığımı sanıyordum sonra bir baktım ilk yarı atar oynamışım aynı seyirmeler bende de oldu işimiz gücümüz rast gitmiyor zaten bu soktuğumun bahsinden dolayı![]()
Tebrikler dayı kazandık mı sonundaBen biraz önden almistim almadığım bahsi kimseye vermem kardeşim 😉
TabikiTebrikler dayı kazandık mı sonunda
Rastgele