Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti JustWatch / Nbayey

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,060
50,118
113
Bırakmak istiyorum kumarı dayanmıyor kalbim 75 çarpan atıyor 1 TL'ye 2 kez tek oyunda sonra neden kaybettin tabi kaybederiz

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,060
50,118
113
Sadece bende mi oluyor bu kaybedince moralim aşırı bozuluyor vücudumun her noktası seyirmeye basliyor başıma ağrılar falan giriyor bünye manyağa dönüyor

Werderbremen

SESSİZLİK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,309
7,847
113
Sadece bende mi oluyor bu kaybedince moralim aşırı bozuluyor vücudumun her noktası seyirmeye basliyor başıma ağrılar falan giriyor bünye manyağa dönüyor
Normal wk bugün konya maçında ilk yarı konya korner alır oynadığımı sanıyordum sonra bir baktım ilk yarı atar oynamışım aynı seyirmeler bende de oldu işimiz gücümüz rast gitmiyor zaten bu soktuğumun bahsinden dolayı :)

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Normal wk bugün konya maçında ilk yarı konya korner alır oynadığımı sanıyordum sonra bir baktım ilk yarı atar oynamışım aynı seyirmeler bende de oldu işimiz gücümüz rast gitmiyor zaten bu soktuğumun bahsinden dolayı :)
Nerdesin la gözükmüyor sun

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,060
50,118
113
Bu konuya yazıyorum daha da varya 1 ay daha slot oynarsam Allah belamı versin taş olayım gebereyim . Abi gece nba 50 tlilik kupon yapıp onu seyretcem daha slot yok millet ne güzel triple double sürpriz vs oynuyor biz zik var gibi meyveler patlasın çarpan atsın aw

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,060
50,118
113
Abi sorma ya malım yani abi ödeme var prodüktör e , müzik yaptığım için son 800 ödemem kaldı bu gece kaybettiğim 900 TL ulan mal adam git öde borcunu ne işin var slotla git öde yani kafan mı yok ww