- 34,546
- 19,154
- 113
Çok iyi başladı mac uçtu üç dk boş geçmese ne olurdu dusunemiiyorumDüşündüğüm oluyor son maclarda hep lebron önde gene belki önde olur ama bu maca dawis biraz ağırlığını koyar..
Çok iyi başladı mac uçtu üç dk boş geçmese ne olurdu dusunemiiyorumDüşündüğüm oluyor son maclarda hep lebron önde gene belki önde olur ama bu maca dawis biraz ağırlığını koyar..
Su ikisini takip eder ben uyur..Çok iyi başladı mac uçtu üç dk boş geçmese ne olurdu dusunemiiyorum
Bol şanslar dostum garland asiste kacmazsa gelir benceSu ikisini takip eder ben uyur..
Kupon gelsin paran olsun en azından boşverİyi çıktı bu maçta ekmek vardı kasa yok
Zor ya kupon sürpriz yaniKupon gelsin paran olsun en azından boşver
Garanti dediklerimiz yatıyor belki sürpriz ler gelirZor ya kupon sürpriz yani
İnsGaranti dediklerimiz yatıyor belki sürpriz ler gelir
Brunson oyuna başlamadı ilk5de aw 😀😀Bol şanslar dostum garland asiste kacmazsa gelir bence
Galiba oynamayacak hiç anlamadimBrunson oyuna başlamadı ilk5de aw 😀😀
Garlan iki dkda beş sayı attiBrunson oyuna başlamadı ilk5de aw 😀😀
Garrand 5 sayının hepsini atti aw.. yaw walla randle aliyordum dedim ilk ceyrek atmaz aw hem obur kuponda waryaKeşke brunson yerine randle alsaymissin tek başına oynuyo
Allen asist 1 😀😀Keşke brunson yerine randle alsaymissin tek başına oynuyo
Şimdi oynamasa iade mi olacakGarrand 5 sayının hepsini atti aw.. yaw walla randle aliyordum dedim ilk ceyrek atmaz aw hem obur kuponda warya
Bilmiyom ki bakcaz ona..Şimdi oynamasa iade mi olacak