Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti JustWatch / Nbayey

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

Werderbremen

SESSİZLİK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,311
7,847
113
Bu konuya yazıyorum daha da varya 1 ay daha slot oynarsam Allah belamı versin taş olayım gebereyim . Abi gece nba 50 tlilik kupon yapıp onu seyretcem daha slot yok millet ne güzel triple double sürpriz vs oynuyor biz zik var gibi meyveler patlasın çarpan atsın aw
Büyük konuşmaaa :) Para olunca cepte dayanamayıp yine dalarsın

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,078
50,132
113
Büyük konuşmaaa :) Para olunca cepte dayanamayıp yine dalarsın
Abi ben bir şeye bir kere oynamicam dersem oynamam 1 ay daha slot yok hesabw en fazla 200 atcam onunla da 40-50 tlilik 20-30 oran sürpriz kovalicam aw tek günde 1k 1k bayılıp duruyoruz çok salagim ya yeminle varya kaybedeceğimi hissediyorum aslında ama yine de atıyorum

Werderbremen

SESSİZLİK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,311
7,847
113
Abi ben bir şeye bir kere oynamicam dersem oynamam 1 ay daha slot yok hesabw en fazla 200 atcam onunla da 40-50 tlilik 20-30 oran sürpriz kovalicam aw tek günde 1k 1k bayılıp duruyoruz çok salagim ya yeminle varya kaybedeceğimi hissediyorum aslında ama yine de atıyorum
Hakkında hayırlısı artık kardeşim :) Yavaştan bırakmaya çalış böyle devran dönmez

Werderbremen

SESSİZLİK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,311
7,847
113
Abi dur nereye dönüyon ya dede oyna Max Win veriyormus çok iyi bir oyunmuş öyle diyorlar birde sweet Bonanza diye bir oyun çıkmış kalpleri patlatıp 100 x atıyormuş dene
Yok bize yaramıyor onlar artık yavaştan valizimi hazırlıyorum :)

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,078
50,132
113
Hakkında hayırlısı artık kardeşim :) Yavaştan bırakmaya çalış böyle devran dönmez
Valla şu ilk şarkımı yayınlamayı bekliyorum ama bu gidişle yarr...ı yayınlarız biz klibe reklama vereceğimiz paraları gidip kumara veriyoruz. Şarkı bir yayinlansa el ayak cekicem tamamen odaklanicam müziğe ama asıl olan o zamana kadar kaybedip durursam o zaman yayinlayamam bı bok

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Valla şu ilk şarkımı yayınlamayı bekliyorum ama bu gidişle yarr...ı yayınlarız biz klibe reklama vereceğimiz paraları gidip kumara veriyoruz. Şarkı bir yayinlansa el ayak cekicem tamamen odaklanicam müziğe ama asıl olan o zamana kadar kaybedip durursam o zaman yayinlayamam bı bok
Sesin güzelmi

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,078
50,132
113
Bir şey sormak istiyorum bu özel oran muhabbetlerinde kaç TL basılıyor en minimum ona mı başlasak çok para yemez en azından minimum kaç basılıyor