- 30,831
- 17,001
- 113
Zaten maclarda ne oluyorsa son dklarda oluyor beklemek lazımBundan sonra bozarsan büyük konuşmuyorum
Ha ornek 20 k veren kuponu 17,18 e bozarsın her turlü iyi ama bastıgından azsa kesinlikle yapmamak lazım
Zaten maclarda ne oluyorsa son dklarda oluyor beklemek lazımBundan sonra bozarsan büyük konuşmuyorum
Yahu 140 TL ye bozmuş 140 TL ye tavuk döner yok piyasada boşuna bozmusZaten maclarda ne oluyorsa son dklarda oluyor beklemek lazım
Ha ornek 20 k veren kuponu 17,18 e bozarsın her turlü iyi ama bastıgından azsa kesinlikle yapmamak lazım
Kısmet artık,,,Takibe gerek yok beyler olurda kupon gelirse bol şans dileyenlerden birini seçip yollarım geceniz güzel olsun
neyy 1 o zamanBeyler siz yanlış anladınız sanırım cruzeiro takım faulü 12.5 üst oynadim ben , genel değil
Bende onu diyecektim daha 1Beyler siz yanlış anladınız sanırım cruzeiro takım faulü 12.5 üst oynadim ben , genel değil
Dınlemıyolar kı işlerıne vermiyolar kendılerını puhahaBeyler siz yanlış anladınız sanırım cruzeiro takım faulü 12.5 üst oynadim ben , genel değil
Sen hala burda misn çarıklıBahia atmasi lazım
Bol şansCruzeiro - bahia
Cruzeiro 12.5 üst faul gelirse bı kişiye 400 yollarım
Kanka 13 çok gibi
Sagolasin dostumKanka 13 çok gibi
Umarım olur dk 16 faul 1 diyor maçkolik şansın olsun inşallah
dost takip etmek isterdim çok uykum var umarım tutar bol şans seçersende teşekkür ederimSagolasin dostum
Eyvallah dostum sorun değil iyi gecelerin olsundost takip etmek isterdim çok uykum var umarım tutar bol şans seçersende teşekkür ederim
Bu sayıyooo