Mal gibi bozmasam şu an cebimde para vardıSürekli dep faul yapıyor
Aynen maçı izliyorum Cruzeiro faul yapmıyor şerefsizlerSürekli dep faul yapıyor
Bırak ya geçen maç ev olduresiye oynuyordu bu maç efendi olacaklari tuttu ilk yarı 5 6 taneyle bitirse güzel olacak, ikinci yarı daha çok faul yapıyorSürekli dep faul yapıyor
Keşke ilk yarı golüne girseydin gol gelecek çünküBırak ya geçen maç dep olduresiye oynuyordu bu maç efendi olacaklari tuttu ilk yarı 5 6 taneyle bitirse güzel olacak, ikinci yarı daha çok faul yapıyor
Cruzeiro faul yapmıyor şerefsizlerDepe faul alacaktım barem çok yuksekti 15.5 üsttü
Oran çok düşüktü kralKeşke ilk yarı golüne girseydin gol gelecek çünkü
Cok rahat cikar kardeşim ikinci yari şavas çıkar macta rahat olDepe faul alacaktım barem çok yuksekti 15.5 üsttü
HahahahahaCok rahat cikar kardeşim ikinci yari şavas çıkar macta rahat ol
Ne oldu senin kupon gelmis puahaHahahahaha
Bxowjfowkflandkwkskaka bagirtma Allah aşkına erhanCok rahat cikar kardeşim ikinci yari şavas çıkar macta rahat ol
Allah benim belamı vermiş ki kupon bozuyorum geliyor 140 liraya bozdum onu da bir maça üst girdim Brezilya 1-0 ilk yarı bitti ikinci yarıda 1-0 bittiNe oldu senin kupon gelmis puaha
Dakika 35 +5uzatma gelir 15 dakika var daha ilk yarının bitmesine ikinci yari 45 dakika +10 dakika uzatma toplam 70 dakika var 11 kalmis çok rahat gelir guven kardeşineBxowjfowkflandkwkskaka bagirtma Allah aşkına erhan
Son maçta ikinci yarı 13 tane faul yapmış tek ondan dolayi biraz içim rahatDakika 35 +5uzatma gelir 15 dakika var daha ilk yarının bitmesine ikinci yari 45 dakika +10 dakika uzatma toplam 70 dakika var 11 kalmis çok rahat gelir guven kardeşine
Kendine beddua etmede kupon aldın mı bozma ya 140 lira ne Allah aşkına degermi yani bozmaya ne olursa olsun macin bitmesini bekle zaten çoğunlukla gol son dakikalarda cikiyor sabirli olsan yeterliAllah benim belamı vermiş ki kupon bozuyorum geliyor 140 liraya bozdum onu da bir maça üst girdim Brezilya 1-0 ilk yarı bitti ikinci yarıda 1-0 bitti