İlk yari bitmeden 4 5 görürlerse çok iyi olur faul oynadigin için ayrıca seni tebrik ediyorum dostumSon maçta ikinci yarı 13 tane faul yapmış tek ondan dolayi biraz içim rahat
Yok daha kupon mupon bozmak yok deli oldum ya hiç sorma yaKendine beddua etmede kupon aldın mı bozma ya 140 lira ne Allah aşkına degermi yani bozmaya ne olursa olsun macin bitmesini bekle zaten çoğunlukla gol son dakikalarda cikiyor sabirli olsan yeterli
Bana daha çok küfür ediyormussun gibi geldi dost 🤣İlk yari bitmeden 4 5 görürlerse çok iyi olur faul oynadigin için ayrıca seni tebrik ediyorum dostum
Sanki daha oncede ole soylemistin benmi yanlış hatırlıyorum puahaYok daha kupon mupon bozmak yok deli oldum ya hiç sorma ya
Bi faul takibimiz eksikti oda oldu desene 🤣İlk yari bitmeden 4 5 görürlerse çok iyi olur faul oynadigin için ayrıca seni tebrik ediyorum dostum
Ben birazdan konu açıp tac bahsi alacam ahmette gelir sayar zaten puahhaBi faul takibimiz eksikti oda oldu desene 🤣
Faul den sonra hangi bahsi almayı düşünüyorsun kardeşim ben onu daha çok merak ediyorum suan puahaBana daha çok küfür ediyormussun gibi geldi dost 🤣
HahahahahhahaaSanki daha oncede ole soylemistin benmi yanlış hatırlıyorum puaha
Tac mantıklı diyorsun o zaman puaha40 dakkada 24 tane taç kullandılar oe'ları
HahahahahahahahhaahGgagzBen birazdan konu açıp tac bahsi alacam ahmette gelir sayar zaten puahha
Hedef 1 milyon taçTac mantıklı diyorsun o zaman puaha
Ilk yere atacak gibi duruyorDep yanlışlıkla atarsa süper olur
1 faul daha gelsin yeterli ilk yari için ikinci yari çok faul cikar bu maçtaHedef 1 milyon taç