- 5,410
- 3,592
- 113
Dostum bence tam tersi olacak top sürekli evde olur baskıyı arttiracaklar gibi geliyorDelimisin çok iyi oldu gol simdi topu depe bırakırlar faul olur surekli
Dostum bence tam tersi olacak top sürekli evde olur baskıyı arttiracaklar gibi geliyorDelimisin çok iyi oldu gol simdi topu depe bırakırlar faul olur surekli
Yok topu depe bırakırlar bunlar attımi golu üstüne yatarlar ben yarim saat sonra geliyorum gorursun ikinci yari faul sayısınıDostum bence tam tersi olacak top sürekli evde olur baskıyı arttiracaklar gibi geliyor
Doğru diyorsun ben gölü dep attı sanıyorum hâlâ mal oldum iyiceYok topu depe bırakırlar bunlar attımi golu üstüne yatarlar ben yarim saat sonra geliyorum gorursun ikinci yari faul sayısını
Sen hangi maçı takip ediyorsun dostum bende onu merak ettim nesine ye gir istatistikleri ac Cruzeiro 3 faul var bahianin 6Hangi maci takip ediyorsun dostum çok merak eettim
Tam tersi olur bahia atak oynamaya çalışır topu ayağında tutmaya çalışırsa faul olur bol bolDostum bence tam tersi olacak top sürekli evde olur baskıyı arttiracaklar gibi geliyor
4-7 faulSen hangi maçı takip ediyorsun dostum bende onu merak ettim nesine ye gir istatistikleri ac Cruzeiro 3 faul var bahianin 6
Tam tersi olur bahia atak oynamaya çalışır topu ayağında tutmaya çalışırsa faul olur bol bol
Nesine mi takip ediyorsunSen hangi maçı takip ediyorsun dostum bende onu merak ettim nesine ye gir istatistikleri ac Cruzeiro 3 faul var bahianin 6
Tam tersi olur bahia atak oynamaya çalışır topu ayağında tutmaya çalışırsa faul olur bol bol
Git yüzünü yıka dostum ole gelDoğru diyorsun ben gölü dep attı sanıyorum hâlâ mal oldum iyice
Bol ŞanslarCruzeiro - bahia
Cruzeiro 12.5 üst faul gelirse bı kişiye 400 yollarım
Vay arkadaş golü geri çekti ya Böyle bir şey olabilir mi ya buraya Attım geri çektiNesine mi takip ediyorsun
Helal cano bol şanslar 😊15 lira ile 207 yaptık bakalım
IptalmiVay arkadaş golü geri çekti ya Böyle bir şey olabilir mi ya buraya Attım geri çekti
He ya 15 lira ile çıkmaya çalışıyoruz 207 gelse var ya çok güzel olacaktı bir maç var o da gelecek şimdiIptalmi
Daha var sure belki gelirHe ya 15 lira ile çıkmaya çalışıyoruz 207 gelse var ya çok güzel olacaktı bir maç var o da gelecek şimdi
Kasa var mı sana bir maç vereceğim 2'nin üzerinde oran gelecek hissediyorumIptalmi
Ferroviaria 2,5 üst oyunu arkana yaslan 2'nin üzerinde oranı para yok şu maç gelseydi ona girecektim 500 bas binin üzerinde al hemenDaha var sure belki gelir
Burda 3 yazıyorNesine mi takip ediyorsun
Bi siteden cekim talebi verdim cevrim bitmişse zaten 300 e rol acarim birazdan bakarizKasa var mı sana bir maç vereceğim 2'nin üzerinde oran gelecek hissediyorum