- 50,210
- 23,573
- 113
GolllDaha var sure belki gelir
GolllDaha var sure belki gelir
Bu sefer de alırsa var ya iptal ederse küfür ederimDaha var sure belki gelir
Dur etme verecekBu sefer de alırsa var ya iptal ederse küfür ederim
Maç bitiyor Birazdan bakarız diyorsunBi siteden cekim talebi verdim cevrim bitmişse zaten 300 e rol acarim birazdan bakariz
Ya yine iptal etti Böyle şans olamaz yaBi siteden cekim talebi verdim cevrim bitmişse zaten 300 e rol acarim birazdan bakariz
Nesine ve mackolik gerçeği yansıtmıyorlar dostum benim attığım site varya orayı baz alıyorlar sitelrBurda 3 yazıyor
Cekim verdim daha gelmedi ki nasil alim maci puahaMaç bitiyor Birazdan bakarız diyorsun
SofascorumuNesine ve mackolik gerçeği yansıtmıyorlar dostum benim attığım site varya orayı baz alıyorlar sitelr
Evet dostumSofascorumu
Ordan bakalım o zamanEvet dostum
Aynen ordan bak dostumOrdan bakalım o zaman
Sana odul yok puaha
Nesine maçı canlı veriyor onu da anlamadım nasıl faulü eksik yazardı neyseAynen ordan bak dostum
Nba yide canlı veriyor ama istatistiklerin tümü yanlışNesine maçı canlı veriyor onu da anlamadım nasıl faulü eksik yazardı neyse
Nirdessin sess verr geliyor haa kuponDoğru diyorsun ben gölü dep attı sanıyorum hâlâ mal oldum iyice
Dün takip ettim dostum hep oradan takip ediyorum bir yanlış görmedim neyse ne artık sen ordan takip et ben burdan dostumNba yide canlı veriyor ama istatistiklerin tümü yanlış