- 3,260
- 2,151
- 113
Sadece kullanıcı adı yazıyon yatırımım var yazıyon yatırımı olan kullanıcı adı yazıyon o kadar sakın kimseye dolandırılmayın
valla yatırım var yardımcı olurum ama komisyonumu alırım güvence olarak 2018 den beri forumdayım tel veririm görüntülü konusuruz daha ne yapabilrim bilmiyorumÇok sağlam yatırımı olan bir arkadaşınız varsa ona yaptırın
Ben hergün yatırım yapıyorum 3 aydır 1 kere bile cıkmadı varsa özel oran yoksa slot cevrim yapıp cekiyorumÇok sağlam yatırımı olan bir arkadaşınız varsa ona yaptırın
Benle beraber 3 kişiye çıkmış burdan yatırımı olmayanlara onun için bilgilendirme yaptım. Yatırımın yoksa bile yatırımı olan hesaba alabilirsinizBen hergün yatırım yapıyorum 3 aydır 1 kere bile cıkmadı varsa özel oran yoksa slot cevrim yapıp cekiyorum
Yardımcı olmak isterdim fakat düzenli günlük oynuyorum jojo ve holiganbetten ilerde sorun olur benim adımaBenle beraber 3 kişiye çıkmış burdan yatırımı olmayanlara onun için bilgilendirme yaptım. Yatırımın yoksa bile yatırımı olan hesaba alabilirsiniz
Hallettinmi dostum aldinmi parayi bilelim bizede cikarsaBenle beraber 3 kişiye çıkmış burdan yatırımı olmayanlara onun için bilgilendirme yaptım. Yatırımın yoksa bile yatırımı olan hesaba alabilirsiniz
Yarı yarıya hallettimHallettinmi dostum aldinmi parayi bilelim bizede cikarsa
Hiçbir sorun olmuyorYardımcı olmak isterdim fakat düzenli günlük oynuyorum jojo ve holiganbetten ilerde sorun olur benim adıma
Sevindim dostum hayirlisi hep bizimi soyacak siteler afiyetleYarı yarıya hallettim
Anladım sizlere bol şanslar iyi kazanclarHiçbir sorun olmuyor
Kötü pazarlık ama 0 dan iyiYarı yarıya hallettim
biz 15-20 alalım dedik güvenmedin tipimizi mi beğenmedin daiYarı yarıya hallettim
Eklediler mi çektin mi sorunsuzYarı yarıya hallettim
Yok 10 kendine alaydın karşı tarafa 40 bin bıraksaydınYarı yarıya hallettim
Karşı tarafa eklenen 50k yi karşı taraf çekip engelleseydi? En adili 25-25 bence iki tarafında hakkıYok 10 kendine alaydın karşı tarafa 40 bin bıraksaydın![]()
Yok knks günah yaKarşı tarafa eklenen 50k yi karşı taraf çekip engelleseydi? En adili 25-25 bence iki tarafında hakkı
Yatırımı yok hiç alamicakti neresi günahYok knks günah ya