Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling johnkramer / Kasa 5K Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,147
84,890
113
Ulan Sinan diğer rolden 450 kazandın burdan da aldın:)
Şimdilerde rollingi yok önceden rolling takip edip günde 1500-2000 topluyordu millet hepsinde de alıyordu aynı anda 3 tane var 3 ünü birden sayıyor misal burda galasaray kazanır diğer rolling Fenerbahçe kazanır
Burda haydı Galatasaray diyor diğer rollingte fener gol atıyor goool yıkın diyorlardı aq her türlü dümen var kumarcılarda

Suskun1988

BEŞİKTAŞ 🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,192
3,816
113
Ne oldu şimdi roll vitti mi 1 adım daha gideydik 😁

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Şimdilerde rollingi yok önceden rolling takip edip günde 1500-2000 topluyordu millet hepsinde de alıyordu aynı anda 3 tane var 3 ünü birden sayıyor misal burda galasaray kazanır diğer rolling Fenerbahçe kazanır
Burda haydı Galatasaray diyor diğer rollingte fener gol atıyor goool yıkın diyorlardı aq her türlü dümen var kumarcılarda
Helal eniste MS 0 takip edenlerde var

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,068
4,576
113
Ben listeciligi hic sevmem teklif edilse bile yapmıyorum ama bi gün tutarsam seni alacam kanka :D
Herkes bir yol tutturmuş gidiyor. Adaletli dağıtım yok onu diyorum. Herkes birbirini etiketleyerek destek oluyor. Konu sahibi yada listeci baksa sıkıntı yok. Neyse herkes kendi payına yontuyor bizene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...